Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcú chlapi hlúpe ženy?

Príspevok v téme: Chcú chlapi hlúpe ženy?
Aneviem

Asi blbá otázka, ale naozaj by ma to zaujímalo.. O čo vlastne chlapom ide?? Poznám babu ktorá je hlúpa ako tágo, keď si len ústa otvorí nič normálne nepovie a toto isté mi o nej povedalo aj pár iných chlapov či žien.. a ona má chlapa a ktorý to akože nevidí,, či??? či jej račej nedovolí hovoriť a zapchá jej ústa niečim iným?? :D ak vie iné veci, je teda šikovná a vie ho s nimi ohúriť..?? :P Ako to že jeden vidí že je hlúpa a druhý zas nie?? A to ten čo vie že je hlúpa, nemal o ňu záujem a ani ho neodmietla.. to viem určite.. len že mu stačilo sa s nou 2x rozprávať.. vždy som si myslela že chlapi nechcú hlupane, ale teraz naozaj neviem..
alebo hlúpe majú len na zábavu?? a iné.. chcú na vzťah??? alebo to je nejak vekovo ohraničené?? čím je chlap starší, tým .. čo... hmm??

zlodejMeciar

ano chcu, tak isto ako zenam nezalezi na vyzore a povahe muzov hlavne ak su majetnejsi tak muzom zasa zalezi skor na vyzore zien a nezalezi co maju v hlave. je to proste ruka v ruke v dnesnej dobe. netvrdim to o kazdom ale cim dalej tym viac ma presviedca skutocnost

keysha777

Podla mňa muži majú záujem o takéto ženy preto lebo si snimi môžu robiť čo chcú,stači im že si dobre zaj.ebú..a to je asi všetko,ale väčšinou takúto ženu pošlu kade lahšie lebo zistia v neskoršom veku že vo vztahu sa treba vedieť aj porozpravať,poradiť v rôznych veciach a takéto dievčata väčšinou myslia len na to ako si vyprosiť nové oblečenie,kabeločky a pod... ale dúfam že aj tie normalne dievčata čaka ten spravny chlap

chichi

Aj ja zacinam mat taky pocit ze ano. Staci ze im baba vykuri vtaka a je im jedno ze je to sliepka. Mudre a rozvazne zeny nechcu co som si vsimla. Chcu len zmalovane, osperkovane a debilne sa chichotajuce a kvakajuce slepice ktore maju silikony a silikonove pery, kopu prstenov, najnovsie topanky, peroxid na hlave, vyjadrovanie mestkej alebo dedinskej naivky co ma vyberavy slovnik, proste tuzia po vykladovych figurinach a s prazdnymi hlavami. Hlavne ze im nohy roztiahne a vtaka vyfajci. To ich robi stastnymi. Ak ich omrzi, najdu si inu sliepku.

Aneviem

ono vlastne ide o to že my sme pred tým boli spolu a teraz má takú hlupanu. aj ma to mrzí že je to takto ako to je, ale aj na druhej strane sa bojím či som nie aj ja hlúpa keď bol pred tým so mnou.. :D

Jang

Niektorí chlapi chcú hlúpe ženy, cítia si pri nich slobodnejšie... Ale Ty sa nepozeraj na tých ktorí chcú hlúpe ženy, pozeraj na mužov, ktorí si vážia ženy. Viem, hnevá ťa to a zaoberáš sa tým, lebo si mala záujem o muža, ktorý má hlúpu babu... A naozaj chceš takého muža???