Asi blbá otázka, ale naozaj by ma to zaujímalo.. O čo vlastne chlapom ide?? Poznám babu ktorá je hlúpa ako tágo, keď si len ústa otvorí nič normálne nepovie a toto isté mi o nej povedalo aj pár iných chlapov či žien.. a ona má chlapa a ktorý to akože nevidí,, či??? či jej račej nedovolí hovoriť a zapchá jej ústa niečim iným?? :D ak vie iné veci, je teda šikovná a vie ho s nimi ohúriť..?? :P Ako to že jeden vidí že je hlúpa a druhý zas nie?? A to ten čo vie že je hlúpa, nemal o ňu záujem a ani ho neodmietla.. to viem určite.. len že mu stačilo sa s nou 2x rozprávať.. vždy som si myslela že chlapi nechcú hlupane, ale teraz naozaj neviem..
alebo hlúpe majú len na zábavu?? a iné.. chcú na vzťah??? alebo to je nejak vekovo ohraničené?? čím je chlap starší, tým .. čo... hmm??
Chcú chlapi hlúpe ženy?
Hlúpe ženy sú ľahko manipulovateľné a to mužom vyhovuje. A čím je chlap starší tým je to horšie.
to je to iste ako ked ma pekna fakt sexy baba za chlapa nejakeho škarednika co ma 150cm a 100kg nosi okuliare neholi sa atd atd..chapes..toto je laska..dalsia odpoved moze byt ak je ta hlupa baba pekna tak jednoducho preto.ak je niekto pekny tak nemusi mat iq 150 aby mal nejaky vztah
pinia
preco? no v prvej vete si napisala pravy dovod :)
Ano mnohym muzov take tupe nastajovane hlavky stacia ku stastiu ktore len doplnaju ich osobu. Ale co viem mnohi muzi si nevazia samych seba a vyhladavaju tzv. manipulatorske typy zien. Napr. jeden moj dobry kamos sa zoznamil s jednou manipulatorkou. Sopla ma len 27 a manipuluje s 34 rocnym ako jeho matka. Zmanipulovala ho nech kupi byt, donutila ho prerobit v nom vsetko co sa jej nepacilo, nanutila mu kupit nove auto aj ked to predtym bolo dobre, dovolenky zasadne vybera ona a este aj oslavy zariaduje ona, koho pozve, co sa bude jest a vsetko. On dobry clovek ale s hlupym zmyslanim asi len potrebuje zenu s mamickinou povahou. Lutujem ho. Ale kolko muzov sa nechava takto ovladat zenou ktora by si ich vobec nezasluzila? Preco ste muzi take hlupe naivne stvorenia? Preco? Aj v dospelom veku potrebujete mamku aby vam kecala do vsetkeho? Chudaci.
Manipulatorky a hlupane vas pritahuju. To svedci o vasom IQ a EQ.
Hlupa otazka... To nedoprajes hlupim ludom aby ich mal niekto rad? Vsetci nemozu byt mudry a inteligentny, takisto ako vsetci nemozu byt krasny a existuju aj skaredy ale to neznamena, ze musia zostat sami a nikto ich nebude chciet. Ale samozrejme treba zohladnit aj to akym sposobom je hlupa, ci si za to moze sama a robi sa sprostou alebo je hlupa od prirody, nad tym sa este treba zamysliet.
a este tiez poznam osobne jedneho chlapa ktory chodi s jednou ktora sice ma vysokoskolsky titul ale viac ako casto ju vidim s jej kamaratkami opijat sa...v jednej ruke pohar v druhej cigareta..a ten jej slovnik???? to je jeden des to je horsie ako niektori chlapi, neprehanam... a hra sa na strasnu damu.. ma tak dobreho priatela, ze ja nechapem ako vobec moze s takou byt.... ci mu to neprekaza jej vulgarnost a neohrabanost v tomto smere...niekedy mi rozum stoji
priklad mojho byvaleho...nasiel si sliepku co nic nerobi jedine sa kazdy den zmaluje vyzehli dlhe cierne vlasy nabehne do auparku a chodi po kavach s kamaratkami kde sa silene a nahlas chichotaju a kazdeho kto ide okolo komentuju, vyberany slovnik tiez 2x nema..pritom mne hovoril ze take neznasa,o taku by ani nezakopol... a teraz je neskutocne zamilovany ako este nikdy nebol, laska jeho zivota...vraj snim ona strasne manipuluje...a niesu to len prazdne reci, hovorili mi to jeho kamarati na kt. nema vobec cas :) takze hej chcu take...sliepky co im po 3 dnoch daju co pred tym mali tolko chlapov ze voci pohlavnym chorobam musia byt uz imunne...
asi velke prekvapenie by to bolo pre kazdu :)takze odpoved znie ano chlapi maju radi hlupane, ved komu by sa chcelo pretvarovat a hrat sa na chrumkaveho, ze on taky nieje, ze on m troska ine naroky,,pred takymi moze byt kazdy jeden sam sebou aspon :) ale existuju aj dobri chlapi a gentlemani...len neviem kde :)
reply, jeden dôvod prečo by takúto otázku mohla položiť len hlúpa žena..?? nemám dojem že som hlúpa.. a to si zas o sebe nenamýšľam.. takže ak sa ti otázka nepáči, nemusíš ju čítať..
Myslim, ze chlapi nechcu hlupe dievcata. Ale potesi ich, ked maju malu prevahu.
Mudre dievcata im ten pocit prevahy rady dopraju, samozrejme .-)
Takuto otazku moze polozit len hlupa zena