Mam na nohach flaky od solarka ? co mam robit? Ked pojdem este do solarka opalim sa rovnomerne alebo stale budem mat flaky ? PROSIM POMOC ..
Solarko a flaky
Tak ja som aj minuly rok chodila a nemala som flaky :) a dnes pozeram a uz nemam take ako vcera :) no nieje to take strasne ale chcela by som mat pekne hnede nohy :)
Ahoj ja tento problem mam cely zivot. Stale ked som viac opalena zo solarka mam len na nohach flaky a to sa natieram kvalitnym kremom a bola som aj v roznych solarkach a neuzivam ani HAK. Neviem cim to je no ale tak az take strasne to tak nie je :-)
Tak trubice menili v marci :) a to solarko je najlepsie v meste, ma len dobre recenzie :) si ja som divna (nohy mam divne )
zmeň solárium, veď ja som bola všade rovnomerne hnedá...pýtaj sa na trubice, kedy ich vymieňali - máš právo to vedieť (možno vďaka opotrebovaným trubkách si nerovnomerne opálená)
Tak ja mam hornu polovicu yz celkom pekne hnedu a tie nohy mam biele.... ako by ma nerovnomerne na nohach opalovalo :( a ja prave kvoli tym noham tam chodim aby som ich mala hnede....
neviem ani ja ...ja som nemala nikdy žiadny problém so solárkom, vždy som sa natrela kvalitným krémom do solárka a bola som pekne hnedá (ale po tom, čo mi povedala kožná "teraz ste pekná hnedá, ale o 20-30 rokov môžete mať rakovinu kože..." - sa soláriám zďaleka vyhýbam) :)))
Tak ja HAK neuzivam :) a vobec neviem od coho to mozem mat, niesu velmi vyrazne :) a neviem co mam robit, ci este nadalej sa chodit solarkovat, alebo uz nie.... pritom mi nikdy solarko neskodilo
fľaky od solárka bývajú v prípade, ak žena užíva HAK, ale snáď už každá jedna vie, že pri užívaní HAK, je solárium TABU