Už dlhšiu dobu pozorujem že sa so mnou niečo deje. V krátkosti: Čím som starší tým sa cítim ako nejaká kópia.
Ako malý/mladý: 5 až 14 rokov som sa cítil užasne vnímal som absolútne všetko keď sme išli do lesa cítil som vôňu stromov, keď sme navštívili nejaké nové miesto na dedine rovnako znova ten pocit radosti/záujmu z nového miesta ktoré som ešte nevidel a nejako ma zaujalo..
Ale keď som dospieval každý jeden pocit radosti z niečoho postupne ustupoval (mám za to že to môže byť spôsobené práve tým dospievaním)
Neviem či niekto z vás vie o akom pocite tu hovorím pretože určite nie každý z vás mal šťastné detstvo.
Ja našťastie môžem povedať že som mal jedno z najkrajších rodina fungovala všetko išlo ako ma so súrodencami každý deň vonku, na Jána sme robili oheň cez leto hrádze, hrali futbal, v zime lyžovali (deti v okolí celkovo), s vlakom 22km na strednú školu a späť toto som vnímal tak intenzívne (tie veci čo sme vo vlaku zažili to bolo niečo). Nakoniec majú svoje vlastné životy odsťahovali sa všetko skončilo.
TV na konci 90 rokoch a začiatku 2000 zopár dobrý seriálov ktoré sme žrali
A celkovo čo si tak poslabšie pamätám ten koniec 90 rokov, naozaj čo som vtedy zažíval za stavy, to bola neopísateľná každodenná radosť ktorú vám nedokážu dať žiadne materiálne veci na svete.
Chcem žiť v minulosti lebo v prítomnosti sa nedokážem z ničoho tešiť a jedinú radosť som prežil v minulosti.
Spomeňte si na obdobie keď ste boli ešte dieťaťom plný radosti z objavovania nových vecí, no ako išiel čas tak to postupne zmizlo (aspoň u mňa).
Je to dosť deprimujúce, hlavne keď viete ako dobre ste sa cítili a ako sa cítite teraz, hľadáte dôvod čo sa stalo, prečo to tak je.
Osobne som prišiel na 3:
1: Iná doba
2: Dospievanie
3: Rozpad rodiny
Ä o hudbe ani nehovorí to je kapitola sama o sebe také intenzívne. snažím sa počúvať tu hudbu ktorú sme počúvali vtedy aby som našiel ten stratený pocit (čo sa pri prvých 2 pesničkách aj podarilo) ale potom znova to zmizlo prečo.
Nepočúvam to len preto lebo som na tom vyrastal a tie pesničky sa mi zafixovali v hlave, ale aj preto že sme to počúvali spolu so súrodencami a stvárali pri tom neuveriteľné veci.
Niečo v tom detstve bude "zakódované" to som si istý