Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stalo sa to...

Príspevok v téme: Stalo sa to...
Peto987

Mám kamarátku. A ona ma frajera s ktorým sa kvoli práci a diaľke stretávajú len cez víkend. Minule sme oslavovali a neskor sme ostali už len dvaja. Ako sme sa bavili začali sme sa bozkávať a pokračovalo ďalej asi tri hodiny. K sexu nedošlo. Poznáme sa asi pol roka vždy sa mi páčila , lenže má frajera. Na druhy deň sme sa o všetkom porozprávali. A ostali sme pri tom že nato zabudneme a ostaneme kamarátmi. Potom mi napísala že ma nechce istú chvíľu vidieť a nechce sa so mnou stretávať. Že miluje svojho frajera... A že ostávame kamošmi. Mňa to žralo, ja neviem asi som za zaľúbil alebo neviem čo , viem že pravdepodobne rozbíjam vzťah. Včera sme sa prvý krát potom stretli, neboli sme sami ale par slov, viet sme prehodili ale bolo to také hanblivé ... Pred tým som mal 7 a pol ročný vzťah a po roku to je jedno fakt super dievča a ja neviem čo mám robiť. svojich citoch pocitoch som jej nikdy nič nepovedal pretože má frajera, jedine potom čo sa stalo som jej vravel že je milá , zlatá, papuľnatá :) a keby nemala frajera bolo by to možno iné. Ona prišla s tým že che nato zabudnúť... Dokonca nás pri tom videla aj jej mama , nechala nás tak, a ráno jej povedala že k sebe viac hodíme... Neviem či jej mám niečo povedať či to mám nechať tak síce mi vravela že miluje svojho frajera aj keď to nieje ružové... Keby že som deb.l že rozbíjam vzťah kľudne mi to sem napíšte , nech sa spamatám ...

Peto987

Ano poznám sa s jej frajerom a keď sme partia tak sa spolu bavíme. Fakt ju Ľúbim. Serie ma to, nechce ma vidieť a neviem prečo ... chce čas aby zabudla ? alebo nieje rozhodnutá stále na to myslí alebo čo? teraz je víkend bude s frajerom. Neviem čo si mám myslieť a čo mám robiť... Napísala mi ze chce nato zabudnúť a že miluje svojho frajera no do oči mi to nepovedala . A ja na ňu myslím stále. A odmietnutia sa bojím, chcem ostať aspoň kamoš aj keď veľmi nerád.

Hrac

A osobne. Chces dievca do vztahu, ktore nema problem sa bozkavat s inym ked je zadana? Nemusis odpoved, ale zamysli sa nad tym ;-)

Iveta Michael

Peťo

ak si sa do nej zaľúbil tak to neznamená že rozbíjaš vzťah! to v konečnom dôsledku závisí iba od nej samej ... ak to čo cítiš je dosť silné na to že ťa to trápi tak potom neviem na čo čakáš... povedz jej to priamo,otvorene a bez nejkaých dlhých rečí - a potom odíď!

nechaj ju samú ani jej nepíš,nevolaj nech si to necháv hlave rozležať a mala by sa rozhodnúť!

P.S. zdá sa že jej mamine si sa zapáčil nie? :)

Nina.

Vzťah si rozbíja ona sama. Ja som toho názoru, že chyba je na strane toho zadaného - ty si slobodný tak čo ty máš s jej priateľom? Si s ním kamarát? V tom prípade by to bolo hnusné aj z tvojej strany.
Podľa mňa si ujasni či ju naozaj ľúbiš a ak áno tak jej proste na rovinu povedz, nech sa rozhodne bud ty, alebo ten druhý - aj ked z toho čo si napísal mám pocit, že ona si už vybrala. A také, že zostanete kamaráti, to nebude fungovať.
A tiež by bolo dobré vedieť ako sú na tom oni dvaja a aký majú vzťah, či sa on k nej správa dobre a tak.