Mám kamarátku. A ona ma frajera s ktorým sa kvoli práci a diaľke stretávajú len cez víkend. Minule sme oslavovali a neskor sme ostali už len dvaja. Ako sme sa bavili začali sme sa bozkávať a pokračovalo ďalej asi tri hodiny. K sexu nedošlo. Poznáme sa asi pol roka vždy sa mi páčila , lenže má frajera. Na druhy deň sme sa o všetkom porozprávali. A ostali sme pri tom že nato zabudneme a ostaneme kamarátmi. Potom mi napísala že ma nechce istú chvíľu vidieť a nechce sa so mnou stretávať. Že miluje svojho frajera... A že ostávame kamošmi. Mňa to žralo, ja neviem asi som za zaľúbil alebo neviem čo , viem že pravdepodobne rozbíjam vzťah. Včera sme sa prvý krát potom stretli, neboli sme sami ale par slov, viet sme prehodili ale bolo to také hanblivé ... Pred tým som mal 7 a pol ročný vzťah a po roku to je jedno fakt super dievča a ja neviem čo mám robiť. svojich citoch pocitoch som jej nikdy nič nepovedal pretože má frajera, jedine potom čo sa stalo som jej vravel že je milá , zlatá, papuľnatá :) a keby nemala frajera bolo by to možno iné. Ona prišla s tým že che nato zabudnúť... Dokonca nás pri tom videla aj jej mama , nechala nás tak, a ráno jej povedala že k sebe viac hodíme... Neviem či jej mám niečo povedať či to mám nechať tak síce mi vravela že miluje svojho frajera aj keď to nieje ružové... Keby že som deb.l že rozbíjam vzťah kľudne mi to sem napíšte , nech sa spamatám ...
Stalo sa to...
Inak ma zvlastnu mamu, normalna mama by nikdy takto nereagovala kebyze ma jej dcera frajera a vidi ju, ako sa muchluje s inym este jej to schvaluje. Asi to maju v rodine a asi aj jej mama bola za mlada vesela medzi nozkami a jej dcera to ma po nej.
A tebe pripada ta osoba taka dokonala a uzasna, hoci ma vaznu znamost a bozkava sa s prvym chlapom, s ktorym ostane sama na izbe? Ty by si taku chcel? A keby si si s nou naozaj raz zacal vztah a robila by toto tebe tak ako by si sa zachoval? Vykrikoval by si, ze vsetky zeny su k... ale pritom si si sam taku vybral hoci si si mohol vybrat hocijaku inu, mozno menej peknu ale viac berucu ohlad na svojho aktualneho frajera a vernu? Aj keby sa ti ju podarilo od neho odlakat, dostanes len to, co si zasluzis, prazdnu krasu bez hodnot a nikdy si nebudes moct byt isty ked sa pojde niekam bavit s kym tam skonci v posteli.
Pozri, sam si napisal - "Myslím si že keď sa to dievča bozkáva so mnou asi nieje spokojná s tým čo má... "
Ked ju konecne budes mat, a bude nejaky problem, a ona ho bude takto "riesit", urcite tomu nebudes rad...Neuvazujes triezvo, lebo skrz toto co si o nej zistil, sa ti paci viac a viac a chces ju aj napriek tomu, ze ma taketo tendencie :)
Nechcem, aby to znelo ako odsudzovanie, kazdy mame pravo na robenie chyb...ale nech ma akykolvek vztah, nemala sa s tebou bozkavat. Ja som mala tri roky vztah na dialku a za ten cas som bola na vela zuroch, chatach, koncertoch, vela chlapov to na mna skusalo a nikdy sa mi toto nestalo...Tym chcem len napisat, ze zjavne jej vztah nie je v poriadku, zjavne si ona v nom nie je tak ista, pretoze by toto neurobila.
Skus si polozit otazku, ze ak by si s nou bol vo vztahu TY a mali by ste nejaky problem, sla by kdesi vonku a bozkavala by sa tam s kamaratom, bol by si rad? Lebo ak je takto zvyknuta (hoci podvedome), riesit problemy vo vztahu, tak...amen tma :) Urobi to aj tebe, tym si mozes byt na 100% isty :)
Momentalne sa s nou nestretavaj, len tym prilievas do ohna. Nepis jej, nevolaj, nechaj ju. Skus sa na vsetko pozerat triezvo a uvedom si, ze mozes byt casom presne v pozicii jej priatela...
Včera som bol na oslave narodením jej frajera, viem je to čudné ale či som chcel alebo nie musel som tam ísť. Klasika pogratuloval som mu, on mne na petra, pavla ... Necítil som sa tam nejako veľmi príjemné no ale aby na mne nebolo nič vidieť bavil som sa s jej mladším bratom. Jej frajer sa so mnou bavil v pohode no ja som sa nejak do rozhovorov s ním nepúšťal. On sa bavil so svojím bratom väčšinu. Ona grilovala kuracinu, a ja som potom dogriloval klobásky. Neskôr si od neho odsadla a kecala s babami. Naša komunikácia bola taká skôr odmedzena. Väčšinu ju začínala ona . Nevedel som čo môžem čo nie , či jej neublížim, celá oslava bola taká neslana ,nemasna inokedy to je fakt párty... Odkedy sa to stalo ubehlo pár dní a uvedomujem si ze to dievča mám fakt rad, neskutočne sa mi páči povahovo aj ako žena. Keď som bez nej chýba mi , a zoziera má že má nechce vidieť ako tvrdí istý čas. Vôbec netuším ako do dopadne...
Uvidím, počkám a potom dúfam že spolu pokecáme... Určite jej chcem povedať všetko čo cítim a potom ju nechám nech to spracuje a bude na nej či sa ozve alebo nie.. Nič iné mi neostáva.. Ďakujem za rady a keď bude niečo nové ozvem sa :)
Podla mna je vo faze rozhodovania sa, co ma vacsi zmysel. Realita je taka, ze vztah na dialku nie je pre kazdeho. Co sa tyka stretavania niekoho... Ved vzdy sa da stretnut "nahodou". Urcite vies, kde je realne ju vidiet. Najhorsie co moze byt, je ked ostanu nepovedane veci. To je clovek ptm stale na pol ceste. Ked chces na nieco aj zabudnut, mal by si tiez vediet na co chces zabudnut. Co to ako bolo. To co ti povedala o mame... Pozri, vacsinou ludia nehovoria len tak a zeny zvlast. Muzi si casto myslia, ze nemame logiku :) ale to je omyl. Chcela aby si vedel, ze sa o tebe bavili a ze sa jej mame pacis. Inak by ti to nehovorila. To je info-bonus pre teba, myslim. Pozri, ja robim sport a viem, ze ked raz vystartujes, musis dobehnut. Niekedy to boli a myslis, ze nevladzes, ale musis. Nemozes zostat stat uprostred trate. A ked predbehnes kamarata, je to OK. Nas trener hovori, ze strach je hranica, ktora obmedzuje cloveka. Treba ju posunut :)
Lebo na druhý deň sme sa stretli a tam mi povedala ze nas jej mama videla čo robíme ale nechala nás tak. A že by bola radšej keby bola so mnou...
Stretával by som sa s ňou lenže ona sa stretnúť nechce, možno fakt miluje svojho frajera a ja som bol len akousi chybou .... Viem ze clovek dokáže napísať všeličo a presne ako pises mal som jej to povedať hneď na druhý deň ako sme sa rozprávali ... Lenže som sa bal. Ona prišla s tým že na to zabudneme a ja deb.l som suhlasil.
Ozaj, ty ako vies, co jej povedala mama rano?