Muž kozorožec

Príspevok v téme: Muž kozorožec
mishtagea

Viem, že človeka sa nedá škatuľkovať podla nejakého znamenia , ale v tomto prípade to totálne sedí. Páči sa mi jeden muž , ktorý je čistý kozorožec a neviem ako si k nemu nájsť cestu. Keď pracuje tak sa venuje práci a nejaký pomimo rozhovor je nereálny a keďže nebývame v tom istom meste ani nejaké "náhodné" stretnutie nehrozí. Preto som len zvedavá aké skúsenosti máte vy s takýmito mužmi , ako ste sa s nimi dali dokopy ...atď nech naberiem nejaké inšpirácie :)poteším sa každému postrehu

Larinka

Ahojte
Ja som kozorozkyna..zazila som vztah s dvoma vodnarmi rybou a skorpionom. Najvacsia katastrofa-skorpion. Neporovnatelny extremista posla mna.urazlivy,prchky,nezodpovedne spravanue,agresivny..co dodat na druhu stranu s nikM inym doposial som nenasla taku pritazlivost silnu aj po osobnostnej stranke(ked zrovna sa neflakal tak bol perfektny,idealny clovek planovali sme spolu dieta chceli sme sa vziat sam sa ma to opytal ci si predstavujem snim svadbu..)po 7mesiacoch som sa rozisla s nim,zas to iste nechcel prestat s tym stylom hak na vyske.toto bol nas 2hy pokus po 4rokoch co sme zili odseba,vtedy som tiez odisla ja od neho pre to iste.vkuse hulicov si vybral za kamasov a akoze"abstinoval".proste nespolahlivy typ,aj ked (nanestastie)neviem najst chalana ktory by ma rovnako pritahovalo ale nemal by tak jebnute chovanie:(((
Na druhej strane-vasnivy,milovali sme obaja prirodu,vzdy sme sa vedeli zabavit vlastne nikdy sme sa nenudili,mala som pri nom pocit ze on je muz mojho zivota..:-(
Ps:kozorozci su skveli ludia, len neodhaluju sebe lahko.su pracoviti,zodpovedni a preto nedokazu byt stastni vedla kohokokvek kto neni v tomto zakladnom na rovnakej urovni..ocenuju uprimnost a priamociarost.to he moj nazor.

mishtagea

presne :D skorpion je brutal a v spojeni s kozorozcom uplna katastrofa. Mam to doma , takze viem o com hovorim :D

zbludiladusa

Slobodna nič horšie nie je podľa mna ako škorpion,za ním tesne kozorožec a potom baran ..
ale škorpion je pekelná povaha ,nijak sa niekedy s ním nedá vyjsť,má proste svoju hlavu,nikdy neustupi a je nervák vždy...ale zase ma aj pekne vlastnosti..že je verny,a miluje jednu ženu na celý život,to je chvalyhodne

mishtagea

Na to aby som ho vytiahla von este musim nabrat odvahu :D nechcem ho nejako prekvapit aby nezdupkal a zase nechcem aby to nebolo take trosku divne pozvat von chlapa...

fedyyy

Budem hovoriť za seba.. na kozorožca musís ist priamo a otvorene lebo sme dosť slepí :D s tou prácou to dosť sedí.. keď pracujeme tak všetko ostatné ide vacsinou stranou.. aj keď mne sa podarilo zbaliť kolegyňu neviem akým zázrakom keďže som dosť nemehlo v tomto a ona je super clovek... Začať treba v práci pokiaľ je možnosť a to tak že dotyčného vytiahnes niekedy von a potom to niekedy zmeniť na častejšie :)

Prezyvka55

:D :D hej na svete existuje len 12 typov povah muzov :D podla znameni.

Kto veri ze znamenie nejako vplyva na povahu sam to nema v hlave v poriadku a mal by sa prv zamysliet nad sebou nez zacne riesit niekoho druheho.

mishtagea

ono je to fakt tazky oriesok :) ale mna hlavne zaujima ako ste ho zlomili :D ked unho nikdy neviete na com ste kedze city moc najavo nedava...a este k tomu ta praca...

Iveta Michael

ja som tiež kozorožec :) a občas mám pocit že mám podobné vnímanie ako muži kozorožci,ja som toho názoru že muž kozoroh je fantastický, spoľahlivý,možno tak trošku perfekcionista ale aj verný atď..

a veľmi rozhodný! no proste samé superlatíva:)

lenže nezískaš si ho len tak - má rád u žien čestnosť,úprimnosť,aj odvahu no a pravdaže vernosť ..

ja nemám problém takého chlapa si omotať okolo prsta,ale osobne mám radšej vodnárikov :)