Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muž kozorožec

Príspevok v téme: Muž kozorožec
mishtagea

Viem, že človeka sa nedá škatuľkovať podla nejakého znamenia , ale v tomto prípade to totálne sedí. Páči sa mi jeden muž , ktorý je čistý kozorožec a neviem ako si k nemu nájsť cestu. Keď pracuje tak sa venuje práci a nejaký pomimo rozhovor je nereálny a keďže nebývame v tom istom meste ani nejaké "náhodné" stretnutie nehrozí. Preto som len zvedavá aké skúsenosti máte vy s takýmito mužmi , ako ste sa s nimi dali dokopy ...atď nech naberiem nejaké inšpirácie :)poteším sa každému postrehu

MultiLevel

Hrac, znameniami sa urcite nereba riadit, toboz nie teraz vsetkych hadzat do jedneho vreca...pretoze povahu cloveka ovplyvnuje tooooolko veci od vychovy, rodiny, socialneho zaradenia az po sposob zivota...Znamenia su nieco ako vseobecne informacie a tak by sa aj mali vnimat....Nebude niekto ziarlivy len preto, ze to ma tak napisane vo vyklade o znameni a podobne...

Blondula

MultiLevel...ale tu je rec o zdravych jedincov :D ten moj to v hlave na poriadku nemal,to preto bol asi taky :-)

MultiLevel

Blondula, tak to je fakt sranda, lebo moj absolutne nie je ziarlivy. Ale ze absolutne. Este som nezazila taku doveru od chlapa. Pred nim som mala chlapa v znameni Panna a to bolo peklo na zemi.....Neskutocne ziarlil, ale na take veci, co som ja ovplyvnit nemohla. Studovala som vtedy na vyske, musela som casto ostat cez vikend v skole a on mi dokazal do telefonu pol hodinu mlet o tom, ako sa chcem vyspat so spoluziakom a preto som v skole a ako mozem prist domov, len nechcem...A casom to preslo do takeho extremu, ze mne (tiez skorpionke) vycital, ze nedokazem ziarlit. Ze on mi povie, ako ide s kamoskou von a ja im este zazelam pekny vecer...Neskutocne ho to stvalo...
Teraz mam skorpiona a nikdy som nepocula od neho krive slovo, absolutne ziadne vyhrazky, zakazy, podmienky, s kazdym si dobre vychadza, je prisposobivy, nema len tu svoju pravdu, naopak je otvoreny mnohym veciam....Tymto tu nechcem skorpionov nejak obhajovat a velebit si muza :D Len chcem poukazat na to, ze nie su len trafeni skorpioni so zlovestnou a nevyspytatelnou povahou :)

Blondula

Zuzova...moj byvaly priatel bol skorpion.najhorsie,co som zazila :-( strasny ziarlivec,agresivny typ,vyryvacny,nadnasajuci,vybusny,prehnane lubiaci,v sexe "numero uno" :D pre neho sameho najlepsi,najmudrejsi...no neviem,co sa lasky tykalo viem,ze ma lubil,ale naspät by som ho nechcela ani za svet :D

MultiLevel

Zaujimava tema...Cosi som tu zahliadla aj o skorpionoch, tak sa chcem vyjadrit. Som skorpionka, moj manzel tiez. Obaja sme v cinskom znameni Drak. Doteraz som nepoznala lepsieho chlapa. Samozrejme, aj ten moj je tvrdohlavy, ma svoju vlastnu hlavu, ale bol vychovou ovplyvneny tak, ze mnohe zeny by za takeho chlapa dali cokolvek. Nejedna to povedala, len skrz toho, ako videli jeho spravanie voci mne. S dalsimi muzmi skorpionmi mam podobnu skusenost, kdezto napriklad kamaratka zasla z mojho chlapa, pretoze ona mala dvoch skorpionov a vraj obaja boli velki suknickari....Sme urcite zlozite povahy, ale ja som uz stretla tolko zlozitych, panovacnych a tazko pochopitelnych ludi, ze ja som bola oproti nim slabucky odvar :)
Kozorozca mam ocina. Pre mna tiez jedna komplikovana povaha...avsak ku kazdemu z mojich blizkych pristupujem ako k jedinecnemu cloveku, ktoreho nejake znamenie moze do istej miery ovplyvnovat, ale pre mna osobne to nie je dolezite...Kluc k pochopeniu cloveka nejde cez znamenie, ale cez ine veci :)

Žužova

Soms a pobavila ako každý vravíte že muži škorpioni su najhorší,ja mam priatela škorpiona,v činskom je to psík.. ja som Lev-opica a veru nieje to med lízat niekedy :D ,vela vlastností čo ste popísali nanho dost sedia..ale jedno ma teraz potešilo,že škorpion dokaže byt verný a dokáže milovat jednu ženu celý život ? ..ked som ho spoznala dost som to študovala (znamenia a tak- ako typická žena noo :D ) a myslím že som kdesi čítala že je to pravý opak práveže.čitala som že tí chlapi miluju sex a vašen a preto ženy často striedajú,čisto teoreticky-je to teda hovadina ? možem byt kludná ?:D :)) Baby čo ste mali partnera škorpiona, dajte nejaké zažitky :)

vidriduch

heh zblúdilá duša áno o tých škorpiónoch už si sa tu vyjadrila, ja som si to prečítal, takže sa už opakuješ, ale celkom nerozumiem tomu, keď niekto napíše, že kozorožec je po škorpiónovi úplne najhorší a potom napíše, že je zlatá povaha :)
btw:mama mojej bývalej sa tomu celkom intenzívne venuje, číta veľa kníh o tom, a povedala mi, že Strelci sú úplne najhorší ľudia z horoskopu, takže si na tom dosť zle, skoro ako ja, hneď druhý najhorší po škorpiónovi :))

Vieš, ja to mám aj odskúšané - neraz sa ma nejaká baba spýtala, aké som znamenie a povedal som jej, že Rak a každá povedala, že jasné, ty si typický Rak, a pritom som len katastrofálny Kozoroh :D

zbludiladusa

vidriduch ano,venujeme tym znameniam,a ani nie,že znameniam,ani horoskopom,to nevenujeme pozornosť,ale osobnej charakteristike.a tá hovorí za všetko.
najhoršie povahy su naozaj kozorožci a škorpiony..to je uplny des.a ked sa ešte toto spojí :D tak s pánom bohom...
skorpioni su prchkí,nerváci hrozní,a neskutočne tvrdohlaví..len ONI majú pravdu vo všetkom,iné názory nepríjímajú.a strašne uzavretí ,aniboh nevie,co si myslia ..a možno ani oni sami to nevedia .a vždy pripravení "uštipnúť",vždy podpichnúť...ale zase su skvelí milenci,tichí,spolahliví,zodpovední,vasniví,verní...majú svoje klady aj,aby som ich len nehanila
najlepšie sa vychádza so strelcami ,tí su takí jednoduchí...a strašne dobrí ..dobráci od srdca:)
ešte že som strelec :DDDD