Chora fenka

Príspevok v téme: Chora fenka
Bibina1

Čaute všetci , chcem sa spytat na choru fenku. Vyhryzuje si srst až do krvi, boluisme už u 3 veterinarov, jeden vravi, že to nič neni, druhy jej dal antibiotika,ktore vybrala a ma to stale. Treti, že jej to mam natierat repikom.Mam aj fotku, len neviem ako to sem pridam. Tak možno niekomu do e-mailu.

Deria

Na crevnu floru je vynikajuci Symbio pet, neviem, ci ho dostat na SR.
Stravou to moze byt tiez. Skus vyradit veskere granule, konzervy a pamlsky (vsade je nejaka chemia) a davaj mu nejaky cas len varene mäso ako aj rybu s troskou ryze, ci zemiakmi alebo cestovinou, tiez trosku zeleniny mozes dat. (vsetko bez soli)

Slobodna

V prvom rade - čím ju kŕmiš? Má to prvý krát alebo sa jej to objavuje pravidelne v rovnakom ročnom období? Má ešte nejaké iné príznaky? Niekedy stačí zmeniť granule, na tie kuracie sú psíky často alergické, čo sa prejavuje lupinami, častým škrabaním, vyhrýzaním atď. Môžu to byť ale aj príznaky alergie, problémov so srsťou, pomáha pridávať taký olej do krmiva, ktorý kúpiš v chovateľských potrebách.

Deria

To co su aki veterinari preboha? Repik ja sice dobra vec a dalej....? diagnoza? Boli robene testy na alergiu? Bol robeny krvny obraz? Pri chorej peceni tiez moze pokozka svrbiet. Antibiotika dal akoze na co, je tam zapal? No a ten, co povedal, ze to nic nie je, ten tromfol teda obidvoch!! Inac, po AB by mal psik dostat nieco na crevnu floru, lebo AB ju narusuju. Ano, su pripady, kedy taky problem moze byt u psa psychicky. No to sa musia vylucit ostatne ochorenia. Neviem ale ja by som na tvojom mieste isla este raz k vet, ibaze by som si vopred zistila, ktory je naozaj dobry. Ved pre toho psa musi byt hrozne, ked sa driape do krvi.