Ako mu mam pomoct prestat fajcit

Príspevok v téme: Ako mu mam pomoct prestat fajcit
Xloverin

Moj priatel mi slubil,ze po skole prestane fajcit. Bohuzial, moj osobny nazor je,ze zatial nie je presvedceny o tom na 100%,ze chce prestat. Je si vedomy skodlivosti,ale presvedcte totalne zdraveho cloveka,ze sa mu to moze vypomstit neskor. Jeho najvacsi argument, proti ktoremu nemam slov, je ze prenho je fajcenie relax. Ako ho presvedcit,aby naozaj chcel prestat fajcit?

hehe

ja som mala takyto isty problem s priatelom. kedze mam mierne astmu, vzdy ked fajcil, chytali ma mierne zachvaty kaslu. On sa vzdy ospravedlnil a pokracoval..po pol roku mi to zacalo liezt na nervy a tak som si zbalila cast veci a nechala mu odkaz, ze ked prestane fajcit, nech sa ozve. O dva dni sa ozval a aodvtedy som ho nevidela vyfajcit ani jednu..mozno sa vam to zda trochu drasticke(?) ale ak mu povies, ze bud ty alebo cigarety... a ak ta vazne lubi, tak to zabera...:P co vy an to?

cvrk

ktosi múdry povedal: Dnes keď vieme koľko peňazí fajčenie stojí, ako jednoznačne škodí zdraviu, predčasne ukončuje život - fajčiť môže len blbec.

anonym_877

alebo som pocula aj o tom, ze existuju nejake nikotinove zuvacky, ktore pomahuju tym, ktori nemozu prestat fajcit. vraj ich dostat v lekarni. tak skus toto. ucinok je vraj taky: po kazdej zuvacke sa chut na cigaretu znizi a nakoniec sa vytrati uplne. tak skus toto, ked chces.

Dug

Mozno by si mu mohla pomoct najst ine formy relaxu... Tvoj argument moze byt, ze tym neskodi iba sebe, ale aj ostatnym....