Citim sa hrozne mam 16 rokov a mam nador na mozgu mam priatela dva a pol roka po par mesiacoch ako som to zistila som sa mu to odvazila povedat a on mi na to povedal ze mi to neveri ze sa lenn hram na chuderku...
16 rokov a nádor
Nie, preboha len nie "liečiteľov", nádorové ochorenia patria do rúk lekárov a nádor mozgu sa v žiadnom prípade nedá liečiť liečiteľmi. To môže stav pacienta len zhoršiť.
Tvoj chlapec pojedol vela mudrosti, ked ti takuto vaznu vec neveri....
A aky typ nadoru mas, aku ma prognozu? Hentomu predsa ukaz papiere od lekara, tym ho umlcis.
poradim ti dobreho liecitela petra z bardejova lieci onkologicke po rakovinu ,keby som to nevidela na vlastne oci tak mu neuverim ,rukami mu vybral cysty aj metastazy mal to na rukach ,zavolajte mu na cislo 0949232371,neolutujete,my mu za to dakujeme za otca dezidera z jelsavy
Povedala som mu to pred par dnami ...vcera som chcela ist von s kamaratkami po dost dlhom case a zacal do mna blacat ze zrazu nie som chora a somariny...
ak je pravda co pises, drzim palce a na takeho chalana sa vykasli ak je toto jeho reakcia
Tak mu ukáž výsledky a predsa by si mala mať aj nejaké príznaky, ktoré s tým súvisia.
Neboj sa, väčšina je veľmi dobre operovateľná.
Tak mu ukaz popis nalezu z MRI/CT.