Ahojte, moja matka sa stáva poslednou dobou neznesiteľná. Je to smutné, ale už sa nedá vystáť. Len pomyslím nato, že s ňou mám tráviť čas mi spôsobuje bolesť v žalúdku. Nič sa jej nepáči, všetko ju nahnevá, nikomu neverí, každého podozrieva, všetko ofrfle. Po večeroch doma sedíme po tichu, napätie by sa dalo doma krájať. Nie som žiadna puberťáčka, mám už pomaly 25 rokov, no zatiaľ som sa neosamostatnila. Najhoršie je, že sa aj na verejnosti správa úplne primitívne, v obchodoch je protivná k predavačkám, vyvyšuje sa nad ľudí. Nikdy to s ňou nebolo ľahké, ale toto už je moc. Ak sa jej aj snažím dohovoriť, tak to skončí s tým, že sa na mňa vykričí a pouráža ma a ešte rok mi to potom vyhadzuje pred oči. Mám sto chutí odsťahovať sa niekam ďaleko, no bohužiaľ zatiaľ nemám dosť financií na vlastné bývanie. Poradťe mi, čo mám robiť..som už zúfalá..
Matka sa stáva neznesiteľná
ignoruj ju. A ak to nevies, tak sa to nauc. Nemusis s nou travit ziaden cas, jednoducho sa vyhni jej pritomnosti. Pokial nebyvate v garzonke, tak by to nemal byt problem.
Ona, jej nespokojnost a hlupe spravanie, to je jej vyzitka, povedala si si svoj nazor na to, ale vyriesit to nevyriesis. Zmier sa s tym aka je, ako sa sprava a NEnechaj sa tym ovplyvnovat, nekaz si tym naladu. Zameraj sa viac na seba, na svoje plany. Ak sa da, tak hned ako mama zacne frflat a pindat na nieco, zodvihni sa a odid z domu. Nemusis to pocuvat, teba sa to vobec netyka. Jej zla nalada je IBA JEJ, nenechaj sa nakazit, zakazdym si povedz - toto sa ma netyka, to je jej problem. Vecer si chod radsej zabehat, prejst sa, ako sediet s nou potichu v napatej atmosfere.. uvolni sa, nadych, vydych.. snad sa to utrasie do znesitelnych medzi. Staci, ked ty z toho nebudes robit kovbojku a naucis sa mat ju na haku. A mat ju rada taku aka je, aj s jej hlupym spravanim.