ahojte, tuto temu som zalozila pre ludi, ktori radi cestuju a radi sa tu podelia o svoje zazitky, skusenosti, rady a odporucania, racte prispiet :)
dovolenková poradňa :)
..a postavili tam aquapark....
Anjelicek v Primorsku som bola pred 4 rokmi. Dost davno, ale bolo tam strasne super a teraz to uz moze byt len lepsie. Su tam 2 plaze, a da sa tam uzasne oddycnut. A ceny boli v pohode. Dvaja sme sa najedli s polievkou, hlavnym jedlom a napojom tak do 500-600 Sk. A su tam aj ceske restiky takze vies co jes.
ahojte,idme na dovolenku do Bulharska,do Primorska, mate neikto skusenost? plaze, ceny...
ja do sarajeva a chodim tam kazdy rok ale asi tu nie je nikto kto by sa tam zberal na dovolenku a mohla mu poradit :D
A ja idem do Egypta Sharm el sheikh, kto bol, poradte, co neobist.
Ja sa chystam zaciatkom jula na Rhodos. Mate niekto info z takych co tam boli minuly rok? Myslim hlavne ceny za stravu a napoje. Dik
oki, tak zacnem ja, ak by chcel niekto nejake info o sousse(tunisko), mozem dat a ja by som rada info o madeire, kto z vas na nej uz bol a kde? a ako bolo ? a to iste aj na sardinii? bol uz niekto? a kde? ako bolo?