ahojte, tuto temu som zalozila pre ludi, ktori radi cestuju a radi sa tu podelia o svoje zazitky, skusenosti, rady a odporucania, racte prispiet :)
dovolenková poradňa :)
My sme isli cez Hydrotour a byvali sme v Asimenie v Kavrose nedaleko Rethymna. Neviem si to vynachvalit.
My sme boli v meste Ierapetra a bývali sme v hoteli Petra Mare. Bolo tam fantasticky a každému by som to odporúčala. Jediná vec, o ktorej sme vedeli dopredu a niekomu by možno vadila je neustály vánok až vetrík. Vďaka nemu však bolo horko príjemné.
Oresanka ja som bola pred dvoma rokmi na Krete, ako sa ti tam pacilo??Kde ste boli ubytovani?
Ja ešte nemám vybraté kam tento rok pôjdeme a určite to nebude skôr ako v septembri. Minulý rok sme boli na Kréte tak ak by niekto chcel poradiť, rada pomôžem.
dakujem az radu:-)
Ten nepoznam, ja som bola v hoteli Belitsa. Ale iba sme tam prespavali. Cele dni sme boli vonku. Inak peso sa viete po plazi dostat za necelu hodinku aj do Kitenu, je to pekna prechadzka :o). Uzite si to...
Aria, jej tak to si ma potesila:) ja budme byvat tiez vedla aquaparku, v penzione Sim
Filaga:-))))tak si ťa prídem z Kitenu obzrieť:-))))na tom wc
my budeme byvat v aquaparku a vyberat vstupne na wc.
(budem byvat vedla aquaparku) :))