Prečo mi partner neveri?

matka2222

Aj mne vzdy napadne prislovie:Podla seba sudim teba! Dost často aj klame a zatĺka aj ked nemusi alebo vie že viem pravdu a aj tak klame.Pritom ma slabu pamät a vyzera potom smiešne ! A viem že aj vyzorovo vypadam lepšie a je aj dost nizky na chlapa .Kolegovia ho stym podpichuju a tak bohvie čo ma v hlave,ja som to nikdy neriešila.

odpovedam

casto prave ti, co maju nieco za uchom, to projektuju do druheho cloveka a obvinuju ho z toho, co vlastne spravili sami. Pripadne, ak ti nedoveruje a nejde o jeho neveru, tak je to tiez len odraz toho, ze nedoveruje sam sebe. Suhlasim s tym, ze ma asi nizke sebavedomie a preto sa sprava takto podozrievavo a ziarlivo. Citi sa ohrozeny, nevie to ovladat, a preto sa snazi kontrolovat teba. Porozpravaj sa s nim. Nema pravo zasahovat do tvojho sukromia a kontrolovat ta.

Fleur-de-lis

myslím, že má aj veľmi nízke sebavedomie. Takže nejaká pomoc v tomto smere by žiarlivosti tiež mohla pomôcť.
A pozor na to čo hovoríš o iných. Niekedy to môže pochopiť tak, že keď niečo chváliš na iných, že tým automaticky myslíš, že on je horší... To si treba vyjasniť, ak sa niečo také objaví, aby to neprispievalo do problému.

MultiLevel

V tom pripade ide skutocne o chorobnu ziarlivost, ktora sa DA liecit...bohuzial, pokial si on sam nepripusti, ze ma nejaky problem, tak ho k psychologovi nedostanes...Musi pochopit, ze nici zivot nielen tebe, ale aj sebe. Ze jeho spravanie nie je spravne a ze je potrebne to riesit. Skus sa s nim porozpravat a vludne mu vysvetlit o co ide. Mozno si to ani sam neuvedomuje, co je casty jav.
Urcite sa za nic neobvinuj, toto je cisto o nom, jeho hlave a myslienkach..Musi podstupit liecbu, inak budes takto pod tlakom zit donekonecna....

matka22222

nie nikdy ani ma take nenapadne mu rozrpavat to on mi stale vykrkikuje nech si najdem bohateho alebo neviem kde to vzal že takeho chcem :-Dneviem či ma nejake komplexy či čo.

MultiLevel

Nikdy si neurobila nic, nepovedala nic, co by jeho nedoveru rozvinulo?
Pokial nie, ide o chorobnu ziarlivost z jeho strany. Ja som napriklad cosi take zazila, ale islo naozaj o nedoveru na zaklade NIECOHO. Ale pokial si mu ty nikdy ani slovom, ani skutkom nedala dovod na ziarlivost, ide cisto len o jeho vlastny problem v hlave