Pálenie pier a jazyka

Príspevok v téme: Pálenie pier a jazyka
???

Dobrý deň. Občas v ústach cítim akoby pálenie jazyka, inokedy pier. Dá sa to prežiť, nie je to nič strašné. Už som objednaná na alergiológiu ale cca až o dva týždne. Čo mám robiť aby sa mi to dovtedy nezhoršilo? (Ja chápem že majú veľa ľudí ale s alergiou to niekedy nie je sranda)

skorica

Prvý krát som to mala pred 2 a pol roka, mala som náročné obdobie, bola som na alergologii aj u obv. lekárky a nezistili mi nič, trvalo to 3,5 mesiaca, potom som bola u psych. a po užívaní liekov sa to stratilo. Lieky beriem stále, ale teraz sa mi to zase zopakovalo, som z toho zúfalá.

Ajja

Ahoj, mam to aj ja pali ma cely traviaci trakt od ust až po konečnik, zistila som, že to mam po mliečnych vyrobkoch, mam intoleranciu na laktozu. Môže to spôsobovat aj pleseň v žaludku. Skus si to dat vyšetrit a kupit oreganovy extrakt od Finclubu.

???

Pride to hocikedy. Aj po jedle, ale niekdy ani nic nemusim jest. Je mozne, ze je to aj zo psychiky, zatial nemam ziadne vyrazky, ani na jazyku nic nemam. Napadlo ma ze by to este mohla byt alergia na "plomby" kedze to mam len v ustach...ale tie tam ma stale tak neviem