Star Silk Pro - odstraňovanie chĺpkov

daniellka26

No daj vedieť, aj keď ja by som sa bála, že si úplne zničím pokožku, plus veľmi to asi chlpy neberie, ale daj vedieť. :-)

Mery113

Ja to práve idem vyskúšať a čo keď to zoderie kožu aspoň potom budem mať roky pokoj :D ale nie :D o tom pochybujem, že to vydrží 4 týždne...
ale inak keď moja babka bola mladá tak ona si s ozajsním šmyrglom zošmyrglovala chlpy na rukách, a 25 rokov mala pokoj žiadny chlp, ale ja na to nemám odvahu ..
Ale ak toto bude fakt fungovať, tak budem veeľmi rada... ale tiež by som niekedy chcela ísť na ten laser, ale to je veľmi drahé, ale snáď niekedy keď budem mať už normálne stabilnú prácu a tak, keď budem staršia, teraz sa to ešte dá aj keď je to otrava :P

Lenulka

Veľmi veľa ďakujem za túto diskusiu, hlavne za spomínanú skúsenosť a jej zverejnenie.

Tiež som pred pár týždňami uvažovala o kúpe a hľadala diskusie so skúsenosťami a nič. Váhala som či to kúpiť aj tak. Vďaka bohu, že som mala toho tak veľa, že som na to zabudla. Dnes som sa k myšlienke ohľadom kúpy vrátila späť. Opäť som si vyhľadala (pre istotu) fóra so skúsenosťami a našla som túto diskusiu, vďaka ktorej ma spomínaná myšlienka prešla. Ešte raz vďaka za ušetrené peniažky:)

MirušKinguš

Danielka, si zlatá. Veď takým ľuďom sa človek bojí napísať aj číslo účtu, v dnešnej dobe, keď ani nevieš ako ti ho nejaký podvodník vybieli. Už som sa s tým zmierila. Poučila som sa a tie peniaze som už oželela, čo už, asi to tak malo byť, stávajú sa aj horšie veci v živote. Možno som si niekde vo svojom osude akože niečo zaplatila a nestane sa mi niečo horšie :D Kto vie. Ale aspoň dúfam, že sa nenabalili na množstve ľudí práve vďaka tejto diskusii.

daniellka26

Miruš, ale veď im to pošli nazad, veď ako dôkaz máš od neho mail, že sa to vrátiť predsa dá, len je divné, že mne napísal 44 dní, ale ja by som to poslala nazad s tým, že veď predsa mám oficiálny mail od neho. A ináč chcem sa ti poďakovať, že si nebola ako ostatní a ty si sa podelila s nami, lebo určite nie len ja som vďaka tebe tie peniaze nevyhodila. Na tvojom mieste by som to ale ja poslala nazad, vytlač si reklamačný list nejaký a pošli to, zober si papier z pošty, že si im to zaslala a čakaj kým pošlu peniažky. Veď aj keď si kúpiš napríklad mixér z obchodu a nefunguje, tiež ho môžeš reklamovať, veď je na to aj zákon.

MirušKinguš

Baby, len vás pobavím, že ten had mal tú drzosť napísať mi nejaký všeobecný mail- text totálne preložený z cudzieho jazyka s nelogickými štylistickými gramatickými chybami. A že do 42 dní to môžem vrátiť so zárukou vrátenia peňazí v cene výrobku. Tak som mu napísala, že či sa vôbec nehanbí odpísať mi a že si má dať niekomu skontrolovať gramatiku. A že asi ani nečítal podmienky predaja, kde je uvedené, že výrobok sa musí vrátiť nepoužitý. Mňa len štve, že keď som zvažovala kúpu ešte pred dvoma týždňami, tak som žiadnu takúto diskusiu nenašla, po týždni som zas nič nenašla, tak som to objednala, kebyže nájdem nejaké takéto skúsenosti, tak sa nenechám oklamať. Ale mám pocit, že bolo takých oklamaných viac, len niektorí ľudia asi doprajú aj iným, aby sa popálili a nenapíšu.

EEEEE

laser pomaha najviac ale nieje to zarucene...urcite to odstrani chlpky no vzdy sa cosi este objavi...ja sa chchystam od oktobra aby som do leta bud rok a na leto mala pokoj..teda hlavne bikyny kto s tym ma problem oplati sa investovat asi radsej na laser..uz neverim nijakym "hitom" radsej investujem a mam pokoj ..len skoda ze sa to nemoze aj cez leto a na opalenu kožu..by som isla hned po vyplate

alexka18

Žienky ale veď tam je odosielateľ zo Slovinska, tiež mi bolo napísané, že môžem vyskúšať 42 dní ale neni komu reklamovať.. Po oholeni aspoň 2 dni hladké nohy zostanú po tomto hneď na druhý deň strnisko.. Pod pazuchou ani nechytilo:-( nad perou podrazilo pokožku. Takže dobrá somarina.. Mohla som doložiť ešte 10 € a mohla kúpiť elektrický holiaci strojček.. Keď

MirušKinguš

Jasné, že mi ten slizký had neodpísal. Ja si myslím, že by som to poslala a oni by mi ani prachy neposlali, iba by sa im vrátil tovar, ktorý by zas mohli predať nejakej naivnej osobe.
Inak, mám 2-ročného syna a keďže druhé dieťa možno naplánujeme tak o dva roky, tak tiež budem riešiť drahšie odstránenie chĺpkov až potom. Tak sa majte, kočky :)