Star Silk Pro - odstraňovanie chĺpkov

Eve2251

Balík som poslala späť. O 5 dní mi prišiel balík naspäť s tým že adresát je neznámy. Peniaze mi nevratili tak som im napísala e-mail nech mi pošlú adresu z ktorej mi balík nepríde späť a poslali mi tú istú adresu znova.

Eve2251

Ahoj. Ja som tiež objednala Star Silk Pro ale nie som s ním spokojná. Už som dnes tomu pánovy napísala e-mail ohľadom vrátenia tovaru. Tak som zvedavá či sa mi ozve a ako to dopadne .

MirušKinguš

No, napísal mi, že získali všetky informácie pre vrátenie a všetky údaje sú správne, že zákonná lehota na vrátenie peňazí je 30 dní, ale oni zvyčajne peniaze pošlú v priebehu od 8 dní od tejto správy. Som zvedavá, koľko dní je teda "od 8 dní" :) Tak dám vedieť :)Inak poslala som to doporučene v obálke a zaplatila som iba 1,25€ poštovné. Hurá. Paaa :) :)

daniellka26

Napíš potom, ale podľa mňa ti určite tie peniaze pošlu. Počítaj ale, že cca 10 dni to trvá, keďže pár dní, kým im to príde, potom kým pošlu peniaze a pod. :-)

daniellka26

ahoj Miruš, no ja som už párkrát tovar vracala, ale reklamáciu nie. Raz som vrátila topánky a raz plavky a peniaze mi normálne prišli na účet. Ja by som mu to určite vrátila, síce zaplatíš ešte za poštu nejaké 4 eurá, ale aspoň ti vrátia tých 20 za tovar, stále lepšie ako nič. S číslom tvojho účtu nemá čo urobiť, veď na internete majú aj obchody rôzne čísla účtu, a z pošty si hlavne vezmi doklad o tom, že si to poslala.

MirušKinguš

Ahojte, ten chlap mi zas odpísal s tou úžasnou štylizáciou viet (ako hotentót), že ak chcem stále vrátiť tovar a peniaze späť, tak mám urobiť bla-bla kroky- napísal celý postup. Tak teraz neviem, či to mám urobiť, mám tam aj vyplniť formulár, kde mám uviesť číslo účtu,banku aj jej adresu... Už ste niekto poslali žiadosť o vrátenie peňazí a aj napísali číslo účtu a vrátili sa Vám peniaze? Vraj keď im príde tovar, peniaze pošlú na účet. Ja sa bojím, aby sa mi niekto nedostal do bankového účtu, to radšej oželiem 26€. Dajte vedieť, ak ste tak už spravili a vrátili vám peniaze. Ďakujem. :)

daniellka26

Vďaka Mery, napríklad baby si vezmite, ja som sa napríklad nikde nedočítala, že to sa tak opotrebováva, ale že nikde, myslela som, že to má dlhú životnosť, aj niekoľko rokov...

Mery113

Viete čo ozaj sa to neoplatí ako ide to dole, skúšala som na nohách vôbec mi to nepodráždilo pokožku, len je to moc drahé keď to mám takto zobrať, lebo v balený je 5 veľkých šmyrglov a ja som na jednu nohu jeden cely opotrebovala teda na nohu iba po koleno, takže som dva celé minula a ešte mi tam aj pár chlpov zostalo, veľmi rýchlo sa ten šmyrgeľ vyderie. a už ma to nebavilo, tak tých pár chlpov som si oholila so žiletkou, a či budem mať dlhšie hladké nohy, tak asi pochybujem. :)