Prosim vas o radu mam 14 rokov 163 cm a iba okolo 40kg.Vela ludi mi vravi ze som vo vyvoji alebo ze som to zdedila po rodicoch..velmi sa vsak kvoli tomu trapim..Je to podla vas normalne?
Nízka váha?
tak na svoju vysku vazis strasne malo. Ja mam sesternicu co je nizsia od teba, ma 156 cm a vazi 44 kg. Preco to tvoj detsky lekar neriesi? Mal by ta poslat na nejake odborne vysetrenie.
Ahoj Pepe.Ja mam 16 a donedávna má to veeelmi trápilo tiež este pred dvomi rokmi som na tom bola tak isto ako ty.Je to tým,že raz príde nečakane zlomový deň kedy proste začneš jesť vsetkoooo .A ja mam dnes dokonca prolém sdu váhou.Naozaj ,je to.len okamihom.Môj brtrápi sa týmto veľmi.Vravil ,že si dá na tk nejaké lieky ale ja mu vravim ,nech poje hlavne vela ovocia a zeleniny!! Proste vitamíny.A nie len nezdravé jedla.Zo začiatku sa to musí nejak rozbehnúť vitaminovymi bombami,Hovorim to z vlastnej skúsenosti.A Pepe mala si už menstruaciu? Ako su.na tom s váhou rodičia?
Ahoj Pepe, máš iba 14 rokov, pravda, si ešte vo vývoji a určite by si sa nemala trápiť ;) Uvidíš že ešte dorastieš a priberieš. Ak ťa trápi nízka váha tak bohužiaľ je len jedno riešenie, viac papať, to ti aj tak neuškodí, práve naopak. V tvojom veku som riešila tiež podobny problém, potom som sa trošku začala zaujímať o zdravú stravu, začala som jesť viac orechov, ryže, cestovín, maso, proste také viac kalorické veci, 5x denne a niečo sa na mňa nalepilo :)