Trakčna lavica

Príspevok v téme: Trakčna lavica
sponka

Dobry deň.Len v kratkosti.Bolesti a tinitus mi zapričiňuju podľa Magnetickej rezonancii: protruzia platničky,osteofity,osteochondroza,blokove postavenie stavcov,perineuralna cysta,schmorlove uzly.Prosim, zaujima ma,pretože nechcem brať analgetika a infuzie či ma niekto doma švedsku trakčnu lavicu a ake ma s ňou skusenosti.Mam zaujem si ju kupiť.ďakujem...

RNG

Ako som povedal, na znacke nezalezi ale na obsahu ano, Spomenuty fintab CD obsahuje mlety dolomit, kamen, co sa velmi slabo absorbuje do tela a aj toho je tam dost malo.
Telo potrebuje az 1500 mg vapnika a 800 mg horcika v tejto zlej forme minimum a davky vitaminu D-3 a K-2 su tam tiez nepatrne, ja odporucam 2000 az 5000 IU vitaminu D-2 a 200 mikrogramov vitaminu K-2 tj nie K-1 . Pozri na lepsie zlozenia aj cenu na Iherb.com napr v produkte firmy Now, pod menom Bone strength. Este aj k tomu by som pridal extra vitaminy D-3 a K-2 pre istotu, aby ti zhustli kosti co najskor, pripadne aby sa ti aj rozne kalcifikaty v tele v makkom tkanive presunuli do kosti.
Vitamin D-3 ma v tele hropmady ucelov, od hormonalnych po imunitu zvysujuce, tj nielen na absorbciu a zabudovanie mineralov do kosti. A s vacsimi davkami vitaminu D-3 musis brat aj K-2 (tj nie K-1!!!)

sponka

P.RNG chcem sa pochvaliť ,vaše rady mi veľmi pomohli.Citim sa oveľa lepšie.Ta imitovana lavica/doska/na ktorej vydržim nielen ležať ale aj precvičovať nohy, ruky,aj hodinu mi pomaha aj na klby.Nemam koreňove draždenie,ľavu ruku mam rozcvičenu hrozilo zamrznute rameno, dokonca mam pocit že sa stavce uvolnili.Na RTG som okrem protruzii dvoch platničiek mala aj frakturu troch stavcov a to som pociťovala bolesti pri dlhšom sedeni.Teraz po domacich trakciach necitim bolesť.Čo si myslite o vyživovom doplnku,kupila som si ho na osteop.fintabs CD bori?

RNG

Doppnkov mineralov na osteoporozu je hromada. Ale mozu sa zabudovat len v urcitom pomere, tj vsetky potrebne musis mat v tele naraz , spolu s vitaminami D-3 a K-2.
Pozri napr v iherb.com doplnok z firmy Now pod menom Bone strength
a odporucam k tomu brat aj extra 2000 az 5000 IU vitaminu D-3 a 100 az 200 mikrogramov vitaminu K-2, co tiez najdes v roznych katalogoch vcitane iherb od roznych vyrobcov.

RNG

Inverzia s mierou nikomu neuskodi. Dokonca zlepsuje myslenie, lebo prekrvi mozog.
Jedine poskodenie z inverzie popisuju pri starych ludoch s velmi krehkymi cievami, co mozu prasknut v mozgu a aj to sa stava extremne zriedkavo. Napr v USA len vyrobok Teeter predal vyse 2 miliony kusov, tj je to dost oblubene v poslednych rokoch.

sponka

mam ešte jednu otazku,p. RNG ake ste mali na mysli doplnky vo forme kapsul na osteoporozu.No a musim sa pochvaliť,že nekupila som trakčnu lavicu ale namiesto nej použivam obyčajnu dosku.Podložim jeden koniec pribl.do sklonu 30 stupňou.Nohy pripevnim.Pisal ste 10min 2 krat denne,mne to tak pomaha ,že skoro som zaspala.Vydržim aj viac ako polhodinu.Neviem či to neuškodi,ale sa mi z nej nechce dole.....

RNG

vela problemov so zdravim vyplyva zo zleho travenia a absorbcie. A travenie je len vec dostastku kyselin , roznych enzuymov, mikrovlaknin a probiotik. Chybajuce treba doplnit, inac clovek nedostane vsetky potrebne ziviny, vcitane mineralov na kosti.
A vedie to k stovkam roznych zdravotnych problemov postupne

Co to moze sposobit je napr "zaludocna chripka", 1 az 3 denna, ktora poskodi vyrobu kyselin a dokonca aj enzymov a potom sa to na cloveka len tak vali, lebo nedostava poriadne potrebne ziviny z jedla na rozne procesy v tele A po case sa mu znici aj crevna flora, lebo nedostatok kyselin prepustio do criev zo surovych jediel rozne mikroby, vcitane roznych skodlivych(candida, plesne, hnilobne kultury atd)ktore tam vytlacia nase uzitocne probiotika, najme ked ich nenasadzas a nepodporujes kazdodenne branim mikrovlaknin, ktore ich zivia. A miesto uzitocnych latok vitaminov, obrannych latok, co probiotika pre nas vyrabaju mas toxicke vylucky zo skodlivych mikrobov.

sponka...

Beriem na pozit.pľ.chl-proteflazid,evit,candimis,solmucol,chlor-spir,problem mam nestrav.zvyšky potr.v stoli.Nemam vysoku osteop.Je toho dosť .Pripadam si ako hypochonder,lebo sa snažim dopatrať sama čo spustilo moje zdrav.problemy.Po tej trakčnej lavici tužim a verim že mi pomože...