Ahojte, mám 19 rokov a približne mesiac beriem lieky- Spitomin a Citalec od psychiatra. Chcela by som sa spýtať či môžem piť alkohol, keďže začali prázdniny a často budem na chatách, diskotékach, festivaloch a podobne.
Alkohol a antidepresíva
Brala som rovnaku kombinaciu. Po malom mnozstve (pripitok a tak) mi nic nebolo. Ale viac si vypit som sa bala. Najma kvoli tomu, aby sa mi neznizila ucinnost liekov.
Ďakujem vám za rady :) opatrne to skúsim uvidím, čo to so mnou spraví ale pravdepodobne sa takýmto akciám toto leto budem snažiť vyhnúť
Nuz jeden z mojich pribuznych bral antidepresiva a zaroven pil a raz sme ho nasli v kome po par pivach. Takze osobne by som alebo nebral tie lieky, kde neodporucaju pit a nahradil ich inymi liekmi alebo doplnkami,co nemaju alkohol ako kontraindikaciu, alebo sa stranil alkoholu.
pri Citalecu môžeš, Spitomin nepoznám
Ja ked som pijavala popri AD tak som sa citila hrozne dobre - bola som manicka. ale ak som sa velmi velmi opila,tak som na druhy den mala histericky zachvat.
tiez som riesil tento problem par rokov dozadu... myslim ze pokial budes s alkoholom rozumne experimentovat tak zistis ci s tym je problem . najlepsie zacat fakt opatrne, kedze AD by mohlo ovplivnit toleranciu.
ja osobne berem serlift a nemam z alkoholom problem ... ani vecsie davky nerobyli myslim nadbytocne problemy :) .
Alkohol vraj zrýchľuje metabolizmus a AD sa tým pádom rýchlo vyplaví z tela.
Na väčšinu liekov sa neodporúča piť alkohol ale skôr som myslela či s tým nemá niekto skúsenosti, či mi to môže niejak uškodiť.
Nie
Co tak precitat si pibalovy letak?