Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Philips Lumea laserovy epilator

Eny165

Dobry den, kupila som si philips lumea andvanced . Skusala som to pouzit no nikdy mi nezasvietilo zelene svetlo. Neviem ci je chyba v pristroji alebo robim chybu ja. Riadila som sa presne podla postupu ale neviem co mam dalej robit. Dakujem za kazdu radu

Siriusa

Na stránke www.spotrebitelskytest.sk sa píše:

Pri používaní si nastavíte taký stupeň svetelnej energie, aký vám bude vyhovovať. Na výber je päť úrovní svetla pre rôzne energetické nastavenia. Každý z nich je bezpečný a šetrný voči vašej pokožke. Prístroj vás svetelnou signalizáciou upozorní na prechod na ďalšie miesto na tele. Vďaka bezšnúrovemu používaniu nie ste obmedzovaný prístupom k zásuvke. Doba nabíjania je asi 100 minút.

karlulacka

Bolestivost je takmer nijaka, funguje, len to treba vela krat opakovat. Celkom mi vadi, ze hlavica ma malu plochu, preto napriklad nohy trvaju dost dlho. Ak ste trpezlive, vysledkov sa dockate.

Daduska13213

Ahojte, ja mám doma laserový epilátor konrétne nie tento ale iný ( -odkaz odstránený- ) . Je to slabšie ako v salóne, samozrejme, ale výhoda je hlavne to, že si môžete vydepilovať kedykošvek máte čas, nemusíte sa nikam objdnávať a ide o jednorázovú investíciu. Ak ide o depilátor ktorý epiluje chĺpok po chĺpku, tak potrebujete hlavne trpezlivosť. Určite by som hlavne na Vašom mieste zvažovala kúpu laseru, ktorý vie pokryť viac ako len jeden chĺpok. A čo sa týka bolesti, tak to neboli, ale záleží aj od citlivosti pokožky + dá sa kúpiť chladivý gél, ktorý pomáha.

Fleur-de-lis

myslí, že ide len o akési štipkanie. Ale ten domáci laser je určite slabší ako v salónoch takže aj bolesť bude menšia. Ale osobne si myslím, že to nie je nič nepríjemné

mnamka257

a nevieš, či je to bolestivé? lebo počula som, že to, čo robia v kozmetických salónoch laserom bolí...

Fleur-de-lis

ja som si pozerala už skôr recenzie naň no a niektoré ženy písali, že až po pol roku používania im začali miznúť chĺpky, niektoré, že už po prvom raze.. A že po nejakých horm. zmenách ako napr tehotenstvo sa môžu znova vrátiť a potom treba odznova. A tuším som čítala aj recenzie, kde písali, že nefungovalo. No možno len mali vydržať dlhšie, asi to každému zaberie inak

mnamka257

ja by som to tiež chcela vyskúšať, ale neviem, či si to mám kúpiť... lebo mám doma aj epilátor a nepoužívam ho, tak nechcem zbytočne kupovať aj toto...