Dobrý deň,mám menší problem s predkožkou.Neviem čím to je,ale vždy ked mi stojí penis,tak predkožku môžem stiahnuť iba do polovičky penisu,dalej to už proste nejde...Neviem či to môže byť tým, že mám možno skratenú uzdičku,alebo možno čiastočnú fymózu. Doteraz som žiadna problémy ako exémy alebo výražky nemal.Vpredom ďakujem
Mám dotaz,prosím poradte...
prosim vas poadte mi lebo nemam obrazany penis a vzdy ked idem masturbovat tak smrdi jak hovado poradi mi niekto s tym
Neboj sa aj moj frajer mal ten problem a siel za lekarom a uz je vsetko jak ma byt. taky problem ma vela chalanou takze neprides s nicim novym. drz sa :)
Ďakujem za rady a odpovede.Mimochodom mám 15,moc mi to teda nevadí, že to nejde na fest dolu,ale tak mám rád, keď všetko funguje tak jak má ;) . Inak,neviete či sa ten problém nedá vyriešiť nejakou inou cestou okrem doktora? Nerád by som išiel k doktorovy,viem znie to blbo,ale čo už :)
no ak ti ide len do polovicky penisu, tak je to OK. Ale ak ti ide len do polovice zaluda, tak to je druha vec.
precitaj si toto:
www.rodina.cz
no to mas zuzenu predkozku.. to si daj spravit kamo lebo inak to nejde.. ja osm si to dal tiez... je to teraz super.. trva to asi 5 minut to len prereze a zasije a hoji sa to dva týzdne a mas to paradne potom.. odporucam.. ale navstiv urologa a ten ti povie co ja,, neni to vazne len chod doktorovi.. drz sa :)
kolko mas rokov? je to normalne a da sa to spravit treba ist k lekarovi