Ahojte, pisem sem pretoze som uplne mimo zo zivota a neviem co robit ... nemam ziadnych kamaratov ani kamaratky sl, s ktorymi by som niekam mohla ist a vyrozpravat sa. Som stale doma ... aj ma laka ist niekam von medzi ludi ale proste nemam skym. Este k tomu som velmi ticha asi preto nemam kamosov a neverim si ale neviem to zmenit . Skusala som si najst brigadu .. nech si aspon nieco zarobim a nech nesedim doma cele prazdniny ...ale bohuzial som este aj strasne tela a nechcu ma tam ... tak som sa bola pytat inde a ani z tade mi uz nezavolali. Proste je to so mnou bieda. :( Asi mi nik neodpise ale tak uz som si zvykla
Neviem co robit
Ak si chces pisat, mozes pisat na : ondriskosam@gmail.com
že chorá :D Nie, išlo mi len o to, či mi napadne niečo konkrétne ti poradiť a k tomu som chcela vedieť niečo viac. Ale tak veď samozrejme nemusíš odpovedať na to, čo ti je nepríjemné. Ale je rozdiel radiť 13 ročnej a 20 ročnej, chápeš :)
Tak neviem, a poznáš vôbec niekoho kto ti je sympatický, že by si chcela priateľstvo? Alebo chceš spoznať nových ľudí?
Priatelia z neba nepadajú. Človek sa o nich musí pričiniť. Niekedy si ľudia sadnú hneď, niekedy to chvíľku trvá. Ak si tichá, tak to s tebou asi trvá, lebo ľudia si možno nie sú istí čo si myslíš, či máš záujem o kontakt a tak podobne... Možno nechtiac vyjadruješ nezáujem, neviem.
Môžeš si skúšať nájsť priateľov cez net, keď sa ti takto na začiatku ľahšie komunikuje. Alebo sa zapoj do niečoho dobrovoľného, alebo do nejakého spoločenstva mladých (ak máte v meste vysokú školu tak si pozri aké má UPC aktivity či ťa niečo nezaujme... A podobne.
Proste musíš byť aktívna, nečakať. Skúšaj to po malých častiach. Dnes napíšeš mail nejakej kamoške s ktorou si dlhšie nehovorila, že ako sa má, neskôr nejakej zavoláš...
a odkiaľ si?
No ano mala som ale ako skoncila stredna tak zatial nemam ... tancovala som no prestali sme nedavno :/ mam 19 a niesom jedinacik. Ale je mi zle z tejto ankety ci co to je citim sa ako chora :D asi som to sem nemala davat
je tu strašne vela depkujucich ludi v poslednej dobe :( a čo je horšie su to mlady ludia bez elanu a chuti žit čo je uplne hrozne.
koľko máš rokov? Čo ťa baví? Mala si niekedy dobrých priateľov? Si jedináčik?
som na tom podobne ... myslim, ze takych nas je tu viac.