Blúdny kruh

Príspevok v téme: Blúdny kruh
simonka321

Ahojte. Chcela by som vedieť váš úprimný názor na môj problém lebo už naozaj neviem čo s tým a neviem sa vymaniť s toho blùdneho kruhu. Poprosila by som len normálne odpovede.
Neviem no akoby som nemala šťastie na kamarátky a bola prekliata. Trva to asi celý môj kratky život, už v detstve som nemala nudzu na kamaratky,bola som veľmi priateľska milá ku każdemu, komunikatìvna a nerobila som druhým zle a tak isto to robím aj teraz. Všetky kamaratstva ktore som mala, po čase zničoho nič skončili. Opakuje sa ten isty scenar dookola len s inymi menami a tvarmi. A stale nakoniec sa v nich sklamem, podrazia ma, zistim ze su falošne a ma ohovárajú alebo nie jedna ma naviedla na zlé chodničky. Momentalne sa mi tiež rozpadli kamaratstva s dievčatami ktorym som verila a myslela som si že ma majú radi, všetko by som ešte donedavna pre ne spravila ale nakoniec som sa dozvedela že vôbec ma nemali radi a bola to čista faloš s ich strany. A využivanie.Neviem si stym rady lebo nechápem čo robim zle. Ostala som úplne sama, predtym som aspon ako-take kamaratky mala( sem tam vonku,kava,zabaviť sa) ale momentalne okrem rodiny a priateľa nič nemám. Poprosím vás o názor a radu lebo neviem ešte ako dlho s tymto dokážem žiť. Trapi ma natom najviac to ze som veľmi spoločenska a chcela by som už stretnuť osoby ktore budu mne blízke a nie zas take v ktorych sa sklamem. Čitala som niekde že opakuje sa ten isty scenar až kym niečo nespravim inak..:( prosim o pomoc

MultiLevel

Skus opisat ako to u vas doma vyzera. Aku povahu ma mamina a ocino? Len tak pre zaujimavost, mozno to s tym nema absolutne nic spolocne a mozno cosi spolu "objavime". Prispeje ti tu este vela ludi, takze si precitas aj viac nazorov a uvidis co ti najviac pomoze ;)

Dilin0

nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie. vid mna: som na tom rovnako ibaze ja nemam este ani priatelku a ti kamoši su taki "kamoši" alebo len ked im treba chapeš...co stym spravis. ty asi malo, to je vtych ludoch , cest vynimkam ale tach je ozaj malo

simonka321

Dakujem za radu :) uz mi to zopar ludi povedalo ze take typy pritahujem. Ale stale nedokazem prist na to co ma mohlo ovplyvnit a co robim zle

MultiLevel

Hm....kvoli niecomu pritahujes taketo osoby do svojho zivota. Nehovor tomu prekliatie, nic take neexistuje, urcite nie v tomto pripade. Musis zmenit nieco vo svojom spravani, aby si prestala akoby podvedome vyhladavat prave tieto typy osob.
To mas tak, ako ked zena, ktora vyrastala v nefunkcnej rodine, nemala dobry vzor otca, bol dajme tomu alkoholik, a tato zena v dospelosti neustale vyhladava rovnake typy muzov, ako bol tento jej otec. Nerobi to cielene, podvedome si ich vybera aj ked jej sposobuju vzdy rovnaku bolest. Tymto prikladom ti len chcem naznacit, ze nemusi ist o ziadne prekliate. Treba sa obzriet do minulosti, ci aj ty nemas nejaky problem, kvoli ktoremu si vybera prave taketo kamosky. Nemusi ist nutne o tvoju rodinu, ale mohlo sa nieco odohrat v minulosti, co ta ovplyvnilo...a najcastejsie su to situacie v detstve. Skus nad tym popremyslat.
Musis nieco zmenit vo svojom spravani a lepsie si vyberat ludi okolo seba. Mozno aj potrenovat sebavedomie, uvedomit si svoju cenu, svoju hodnotu...casom urcite pridu spravne kamaratky, len musis prist na to, co robis zle, aby si to napravila :)