Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nie si z dobrej rodiny - tak cau!

Príspevok v téme: Nie si z dobrej rodiny - tak cau!
qwe

Ahojte.
S priatelom uz spolu chodime 5 rokov a tento vikend sme zorganizovali, aby sa stretli nasi rodicia(pri prilezitosti promocii). Doteraz bolo vsetko v pohode... s jeho rodicmi som mala super vztah!
Opisem situaciu: Moja rodina nie je nicim vynimocna. Nik z nas nema extra pracu, super vzdelanie. Nasi nechodia na dovolenky, su to obycajni pracujuci ludia, nie velmi spolocenski.
Priatelovi rodicia su akcnejsie typy, s lepsim postavenim (nie su to ale ziadni prominenti no su na tom o dost lepsie ako moji rodicia).
Princip o co ide je, ze napriek tomu, ze vedeli, ze su odlisni, priatelovi rodicia ma uplne odpisali.
Urazaju ma.
Priatelovi sa "vyhrazaju" ze sa kvoli nemu teraz musia odstahovat, ze im robi hanbu, ci na viac nema... kam sa to zaradil. Vraj su kvoli tomu na liekoch. Akoby som mala rodicov trestancov alebo nezamestnanych narkomanov.
Mam pocit ze chcu aby ma opustil kvoli tomu ze nemam dost dobru rodinu pre nich.
Prosim povedzte mi ci je toto normalne... Som zufala... tri dni uz kvoli tomu revem... Takto dopadli moje promocie :(
dakujem

0vecka

ja to aj chpem ale ta reakcia je prehnana... proste oni mjau tvojich rodicov za primitivov a je im asi trapne sa s nimi bavit.. ja by som to nesilil a mierne obmedzil kontakt s nimi

mnamka257

viem, že ťa to určite trápi.. ale s priateľom ste dospelí vzdelaní ľudia. prečo by ste sa mali pri výbere partnera a akéhokoľvek rozhodnutia riadiť názorom rodičov? ste predsa slobodní ľudia.
pokiaľ chceš zmeniť ich názor na teba a tvoju rodinu, skús si nájsť dobrú prácu, chodievaj vždy upravená, maj dobré vystupovanie a keď sa dostaneš vyššie ako oni, tak to budeš ty, kto sa na nich bude môcť pozerať s opovrhnutím, ale keď sa zachováš vtedy inak ako sa teraz oni správajú k tebe, poníži ich to viac.
držím palce! :)

Lulu2011

asi sa nevedia zmierit s tým, ze ich buduca nevesta nema byt, sa asi boja, ze budete byvat u nich :) kasli na nich s priatelom sa osamostatnite a ich nemusis vobec riesit ked su taki

karolinka122

normalne to urcite nie je, jeho rodicia su chudaci a obycajni povrchni malomestiaci. Mozes sa na nich vykaslat, zalezi vsak, ako sa k tomu postavi priatel, 5 rokov je dlha doba, pokial takto hnusne rozpravaju o tvojej rodine, nemas si ich preco vazit, ani by som k nim uz nikdy neprisla. Zalezi, aky je tvoj priatel, ako sa k tomu postavi, ak zacne byt v tomto smere pod vplyvom rodicov, vykalsi sa na neho co najskor, nech si najde "inzinýrku tribarevnou" s autom z dovozu a hromadou penez :D