Chcela by som sa spýtať .. mešká mi menštruácia ale pred nedávnom som bola ešte panna takže viem že tehotná by som nemohla byť, no pred nedávnom som s priateľom mala prvý sex a to bez kondomu on ale dával pozor a nespravil sa do mňa. Chcela by som vedieť či je šanca, že by som náhodou mohla aj tak otehotnieť.
Sex bez kondómu
a len tak by the way sa v kvapôčkach lásky nenachádzaju spermie, preto som tu dotyčnej napísala, že tehotná nebude ..a za tým si stojím!
Malap
Pokiaľ to robite bez kondomu, mas 50%... opakujem 50%-nú šancu že otehotnies.
blbost, to by tu behalo miliard deti. sancaj je tam 30% ak to praktizuju 1 cely rok.
Nauc sa pocitat, prosim ta.
Vy ste veeeelmi naivne dievcata. Je jedno, ci si bola prednedavnom panna, otehotniet mozes aj po prvom sexe!!! Kto vás preboha uci sexuálnu výchovu, školník??? Urobit si tehotenský test je posledna vec, ktora dievcatu, co nechce otehotniet pomoze. Pokiaľ to robite bez kondomu, mas 50%... opakujem 50%-nú šancu že otehotnies. Ako spomínal Jano, su to tzv. kvapocky lásky, ked sa pred ejakulátom, objavuju spermie a vojdu do posvy. Ak si tehotna pojdes na potrat??? A poznas nieco take ako tabletka po sexe? Ta do 5 dní zabranuje tehotenstvu, ked si mala nechraneny sex. Ak si v pohode, nabuduce nezabudni uzit nieco taketo, alebo pouzivaj kondom. Ten ta chrani nielen pred babatkom, ale aj pohlavnymi chorobami!!!!
Spermie niekedy ubziknú aj pred ejakuláciou, takže sprav si test...
Pre vlastný pocit istoty si urob tehotenský test, určité riziko tu je.Záleží to aj od toho, v ktorej fáze cyklu si bola. Každopádne verím, že sa nič nestalo :-) Pekný deň.
ak sa do teba neurobil, nemáš byť ako tehotná