Preco furt zjem nieco co by som nemala?

Príspevok v téme: Preco furt zjem nieco co by som nemala?
LadyOpium

ahojte ludia...mam taku otazku...preco ked viem ze mam pecenovu dietu furt zjem nieco co by som nemala,kupim si nejaky fast food napriklad a az ked to zjem vtedy pridu vycitky ze -hups- toto som nemala a potom mi je zle a vygrcam to aj ked mam odbas take stavy ze tomu prstami pomozem ale skor preto aby mi presli bolesti...

ale preco tie vycitky pridu az po jedle,preco nepridu vtedy ked si to idem kupit a nezastavim sa pred stankom uz?

to som az taka nedisciplinovana,

v polke jula idem na krv a bojim sa fakt ze tie vysledky budu horsie ako minule, lebo casto mavam aj bolesti uz pri bezynch jedlach-prosim poradte

Maoam

Zuzova - ja sa o nu nebojim, akurat som jej napisala, teda sa jej opytala, ci si uvedomuje, co robi...inak mam na vsetko svoj vlastny nazor

ale viem, ako si to myslela, je to problem mnohych bab s PPP, kde sa to paruje s HPO

Žužova

Maoam ja si myslím že oto čo si napisala chcela presne Lady počut (čitat) steklí jej to ego ako sa o nu bojíš .. Lady neviem prečo ale tvoje témy mi pridu akoby si robila zo seba debila.. pýtaš sa také otazky až mi je to smiešne ... No prečo si robíš takto zle ?? no LEBO
Strašne potrebuješ byt stredobod aby každý riešil tvoje ťažkosti..daj sa liečit prosim ta mne už si nasmiech. chcela som ti jeden krát pomoct ,no teraz som rada že sme sa neskontaktovali :)

Maoam

LadyOpium - ja neviem, ci si uvedomujes, co stvaras, tym zvracanim strasne ublizujes oblickam (a nielen im), uz si bola na JIS-ke aj v kome a mala si tusim zlyhanie obliciek, ak sa dobre pamätam, tym ze zvracias, si komplet rozhadzujes elektrolyty a vela inych veci, proste cele zle

to chces fakt skoncit na dialyze? Vies co to znamena v realite? Ak nie, chod sa na to odd. pozriet.....

dievca spamätaj sa

LadyOpium

no ja som mala najprv neslanu koli oblickam kombinovanu s pecenovou a teraz mam len pecenovuu z mozem aj sol...a to ked to vygrcam aj tak sa mi to zhorsi? kks to som nevedela...myselal som ze ked som to vygrcala a pichanie v peceni presalo ze tym padom sa mi nema co zhorsit ked je to zo mna von

Maoam

pretoze sa seba-poskodzujes, aj ked inou formou

a preto, ze lekarom naordinovana dieta ta vedome 'obmedzuje' a ty ako ex-bulimicka tuzis po slobode a odviazanosti a tak ta akekolvek obmedzovanie strasne serie

inak nemala si nahodou aj oblickovu dietu? ci ta je uz minulostou?

inak mimochodom, cim viac das peceni pokoj a cim skor jej umoznis regenerovat sa, tym lepsie bude aj oblickam (suvisia spolu) a tym skor sa budes mat lepsie

v podstate sama sebe branis v liecbe

LadyOpium

tak ale preco zjem stale co nemam zjest a potom mi je zle? to mam az taku slabu volu?neviem co mam robit ani bolesti ma nerinutia to nezjest a potom mi je tak zle ze to nevydrzim a niekedy tomu aj sama pomozem lebo viem ze aj tak sa o hodinu-dve pogrcam...je to ako bulimia len s tym rozdielom ze teraz mi nezalezi na vahe ale na tom aby som sa nemusela obmedzovat v pecenovej diete a dopriala si vsetko lebo to nakoniec vyvratim a naschval...

philips

Prečo by si mala mať výčitky za niečo, čo si ešte nespravila? To je akoby si si vyčítala, že si niekoho zavraždila ešte skôr, akoby si stlačila spúšť.