Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

FB - Aj vam to uz lezie na nervy?

Príspevok v téme: FB - Aj vam to uz lezie na nervy?
Bronis

Tiez uz mate plne zuby vasi priatelia na fb ktori sa neustale musia chvalit svojimi dovolenkami a vyletmi. Mam zopar priatelov na fb ktori kazdu jednu dovolenku ci vylet ktori podniknu musia zverejnovat na fb so vsetkymi fotkami co nafotili. Uz mi to leze na nervy. A este ak im to nezlajkujem tak si dovolia nenapadne podotknut ze ci som si nevsimla ich nove foto na fb? A niektori sa dobreze neurazia ze im nedam lajk. Kam ten svet speje, uz zacinam mat pocit ze fb je pre ludi trpiacich chorobnym vystatovanim vlastneho ega. Z jednej dovolenky uploadovat na web aj 15 fotiek. Nemam chut uz ani na fb chodit a stale nutne pozerat tie ich foto.
dakujem

Hrac

Ja tiez nemam takych priatelov tam (okrem jedneho co dava fotky jedal :-D). Zato sledujem skupinu partaka na turistiku a tam dava kopec ludi fotky kde vsade boli, mne to ale nepride ako chvalenie sa, skor to berem ako dobry tip na vylet aj pre mna :-)

MultiLevel

Na FB mam dokopy 30 ludi - rodinu a priatelov, s ktorymi naozaj travim cas a zdielaju presne moj nazor, ze davat tam ake kolvek fotky je kravina...takze ak si aj raz denne otvorim FB, vidim par nejakych statusov, ale tot vse

kojot

Ja by som rada aj tymto vyzvala niektoru tv aby uvetejnila kratky program napr dvojdielny pre dospelych aj deti rodicov ako spravne vyuzivat internet ako aj fb ze nikto nemusi zverejnovat svoje sukromie fotky mob c nikomu nedavat aby sa nedostal do problemov.Ja som podla mobilu sledovana prostitutkami a pasakmi kt monitoruju cely moj zivot a posmuevalu ze som si kolu nim musela zmenit mob cisli ale zbytocne staci ze sa napoja na mobily rodicov a hned maju mije cislo.do akeho bahna som to spadla trva to 9 rok.nemam ziadne sukromie cely net a mobil monitoruju a hladaju zeny co budu pracovat ako stetky.Zbytocne si zmenim cisli som z toho zufala.mobil len vynimocne nosim so sebou lebo v momente som obzerana.Nic spolicne s pracou stetky nechcem mat.

Fleur-de-lis

Ja osobne si tam foto nedávam, nepríde mi to aký dobrý nápad. Ale foto druhých ma teda neotravuje. Novinky vidím od ľudí, ktorí sú mi najbližší a ostatné mám vypnuté, aby som si vedela rýchlo prebehnúť len to čo ma zaujíma.
Zatiaľ na mňa nikto nereagoval podráždene za to, že som nevidela foto alebo "nelajkovala".
A ak ťa to tak dráždi, nebude tam niekde závisť v tom skrytá? Netvrdím, že rovno túžiš po ich dovolenkách, ale prečo inak by to v tebe vyvolávalo také negatívne emócie. Bolo by ti jedno čo si tam dávajú či? Alebo tých ľudí možno nemáš rád celkovo, a tie foto sú len ďalším polienkom do ohňa.

mnamka257

presne presne presne! facebook je o tom, že sa tam ľudia chvália, aby ostatní mali depku a mysleli si, aký super život majú ostatní a oni nie. pritom to tak často nie, možno bola tá dovolenka nahovno, no oni si tam dajú také fotky, aby to vyzeralo presne opačne. ja mám potom z toho úplne blbú náladu, lebo mi to pripadá, že ja sedím doma a ostatní sa chodia domov len vyspať občas a stále niekam chodia, zabávajú sa a cestujú a teraz v lete je to ešte horšie. ja už tiež radšej na fb ani nechodím, pretože to nie je o spájaní ľudí, ale o ich rozdeľovaní, keďže každý si myslí, ako je s ostatnými v kontakte, no pritom vidí len ich profil na fb a keby toho nebolo, tak by možno ľudia aj vynaložili úsilie sa s druhými osobne stretnúť, no takto načo, keď si väčšina vycapí svoj život na fb, takže si nemajú čo viac ani povedať, alebo im tí druhí lezú na nervy, ako sa vystatujú - je to už celé prehnané.

emalea

Ja toto tiež moc nemusím...a ani neuznávam, to moja sestra minule hodila na fb spoločnú fotku jej deti+moje deti, hrozne ma to naštvalo...a musela to z fb stiahnuť!! Veď predsa komu sa chcem niečím pochváliť, tak to urobím doma v obývaku pri kávičke...

Dilin0

Presne tak ako vebe napisal. ja na fb chodim tiez len ked musim aj to ignorujem vsetko len vybavim co mi treba (vacsinou nekomu napisat) a bodka

vebe

Prestan chodit na fb a mas po probleme. Bohuzial fb sa stal nastrojom pre ludi co sa neustale musia prezentovat, seba, alebo svoje deticky. Ozaj cudny svet. Radsej si dovolenku uzit, vychutnat si ju a potom uz netreba nic nikde vesat a uplodovat ci lajkovat.