Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

FB - Aj vam to uz lezie na nervy?

Príspevok v téme: FB - Aj vam to uz lezie na nervy?
Bronis

Tiez uz mate plne zuby vasi priatelia na fb ktori sa neustale musia chvalit svojimi dovolenkami a vyletmi. Mam zopar priatelov na fb ktori kazdu jednu dovolenku ci vylet ktori podniknu musia zverejnovat na fb so vsetkymi fotkami co nafotili. Uz mi to leze na nervy. A este ak im to nezlajkujem tak si dovolia nenapadne podotknut ze ci som si nevsimla ich nove foto na fb? A niektori sa dobreze neurazia ze im nedam lajk. Kam ten svet speje, uz zacinam mat pocit ze fb je pre ludi trpiacich chorobnym vystatovanim vlastneho ega. Z jednej dovolenky uploadovat na web aj 15 fotiek. Nemam chut uz ani na fb chodit a stale nutne pozerat tie ich foto.
dakujem

Bronis

mnamka257 ale to nejde oto ze baba nieje modelka. Ale oto ze ma napr. silne stehna a ona sa rozcapi pred fotakom v minisatach, alebo napr. blbo sa tvari akoby mala krc a oni jej napisu ze peknucka si, nadhera. Chapes, bud oni nevidia ze vyzera ako vyzera alebo maju ocnu chybu. Minule napr. kamoska zavesila na fb fotku z garden party, mala slnecne okuliare a strasne velke skla a vyzerala ako mucha pred vybuchom s nimi, a oni jej napisali niektori ze krasnucka si ako talianska mafianka belisita. Neviem co je belisita ale tak... akoze strasne tie okuliare... nemam slov.

Julius cezar

mne je do smiechu, keď na FB vidim fotky ludi ako lezi pri mori a teraz.
1 fotka zfotena zprava
2fotka zfotena zlava
3fotka zfotena zpredu zhora
4fotka zfotena zpredu v lahu
5fotka zfotena ako osoba sedi
6fotka zfotena ako osoba lezi na boku
7fotka zfotena ako osoba lezi na bruchu
atd atd.
no povedzte nieje to chore, toto davat na web?

Aja02

Ja stále nerozumiem, aký máš problém a prečo by malo byť zlé, že tam dávajú fotky z dovolenky. Teba by som za kamarátku nechcela ani ak by si mi platila. Však keď sa ti to nepáči, tak to ignoruj. Žiadny problém. Nikto ta nemôže nútiť dať ten "lajk" na niečo, čo sa ti nepáči.

antifb

tak to mas poriadnych blbcov za priatelov na fb. Ved jasne ze tam sa chodia ludia vychvalovat a najma ti s nizkym zaujmom okolia o svoju osobu, tak si to kompenzuju na fb. A jasne ze najma zeny sa potrebuju pred ostatnymi vychvalovat a myslia si ze im kazda zavidi kde a s kym dovolenkovala. Ja niesom na fb a som teda o toto ich chvastanie sa ukratena a tym menej mam takychto starosti nastastie. Radim ti odid z fb alebo si tych priatelov pekne zminimalizuj len na okruh skutocnych priatelov a nie zakomplexovane kravy. Cim vacsia krava tym viac ma potrebu tam capat svoje fotky z kadejakych dovoleniek a vyletov :D Takze bud zrusit alebo minimalizovat moja rada.

bronis

Ja niesom muz, zaprve, a za druhe to nieje o zavisti, vobec im nezavidim, ved sama chodim na dovolenky kde chcem, tiez by som sa mohla vychvalovat ale nemam take sklony zverejnovat svoje dovolenky na webe len aby kazdy videl kde a ako som krasne dovolenkovala. Ide oto ze keby dala dve tri fotky ale cely album tam zavesia. Foto pri palme,foto pri cernochovi, foto pod slnecnikom, foto pri obede, foto z vecernej prechadzky, foto na plazi, foto v mori, foto na lodi, foto na skalach, foto pri nakupoch..... donekonecna. Naco to je? Uplne len chvalenie sa nic viac. Preco ja take nemusim robit a oni hej? A zablokovat ich nejde lebo by sa hnevali ze akoze som ich fotky nepozrela. Je zopar takych ze si doslova vynucuju aby si ich clovek prezeral. Je pravda ze ich mam vela tych priatelov ale oni sami si vynutili aby som im dala svoje fb. Dnes je asi taky trend hned po zoznameni sa pytat na fb. O muzoch ani tak nie, ale niektore baby si tak otravne a dopite.. Nedas lajk hned sa osocia ze preco?

0vecka

uz im tolko nezavid...saq to je uplne normalne co sledujem ze obcas niekto zverejni foto a ak je to niekto koho som polroka nevidel tak aspon mam zamienku na rozhovor...

nikto ta nenuti to citat ta zavist je fakt nepekna vlastnost

Sejla

Tony, tipujem že máš +-15 rokov a rodičia ťa málo tĺkli. Mali by ti zobrať počítač (tablet, telefón) tak minimálne na mesiac a odpracoval by si si ho naspäť verejno prospešnými prácami.