Ako liecit Perioral Dermatitis

Príspevok v téme: Ako liecit Perioral Dermatitis
miroslav89

Ahojte baby,no mam take stastie ze som 1 z tych 5% chalanov co maju PD ale uz sa tu \\\"nic nezmeni\\\".

Minuly rok v Oktobri som zacal liecbu tabletkami Roacuttane,mal som akne aj po 9 mesiacoch NIC! Plet krasna a cista. V Juni som ich vystavil,ale zaciatkom Maja som badal ze mam nieco cervene okolo ust a ze to ide na bradu,najprv som si myslel ze je to skrze holenia ale nie,je to Perioralna Dermatida. Ked som bol u koznej,ona sa kuka na mna a ze iba: Je to taka choroba ze bohuzial s tym musyte zit do konca zivota,slnko vam pomoze ale neviem co budete robit v zime. A Ja: :O :O :O a ona NIC! Ziadni recept na lieky NIC! Ja ze OK. Dakuvat Bohu mam Google tak som vsetko zistil co som chcem. Ja som zo Srbska (este stale som tu na navsteve) A mamina robi u jednej doktorke tak mi ona povedala ze nech si kupim -DOVICIN (tetracyklin-antibiotik) aj krem HYDROCYKLIN. Tabletky idu na recept ale som mal stastie si kupit 3 krabicky BEZ recepta,su 5 kusov,a prve 2 tabletky sa beru prvy den a potom 3 dni po jednej (ale ja mam este 2 krabicky tak si predlzim liecbu) A krem 2x na den,rano a vecer. Aj mozem Vam povedat ze mi to fakt pomaha. Podla mna nic nemoze pomost ako antibiotik a krem na Dermatitis. Ak ze mate problem s PD bezkajte ku kozne a si vypitajte Tetracyklin a krem na Dermatitis,do dvoch tyznov by to malo byt prec. Ja sa este stale liecim ale som Vam iba chcel povedat co mne pomaha a dufam ze pomoze aj Vam.

Ottomann

Aj ja som mal presne niečo podobné.Kožná mala podobnú reakciu :D:D..sice dala hormonalnu masť ktora zabrala, ale hned po vysadeni (kedze sa nemoze uzivat dlhodobo) sa to vratilo a este horsie.Nasiel som stranku bioskin.sk tam som kupoval prirodnu kozmetiku Dado sens ktoru pouzivam dodnes ale ta mi az tak nepomohla..poradili mi tam biolampu stimlight ktora dala za dva tyzdne vsetko doporiadku.Neviem ako to je mozne ale fakt sproste svetlo z tej lampy mi pomohlo.Skuste pozriet na bioskin.sk...maju tam aj ine lampy.Ta a lampa koluje po celej rodine teraz.Bratranec si s tym celkom poriesil akne na čele.zdar

Denisa1631

Ahoj Miro, veľmi ma potešil tvoj článok, ja som si zistila tuto nepríjemnú chorobu pred par dňami, zajtra idem ku kožnej po lieky..pocula som, ze ten liek, co si spomínal zaberá na tuto nepríjemnú chorobu..chcem sa spýtať, kolko asi trvalo pokým si sa z toho dostal? Nevrátila sa ti uz choroba naspäť?
Ďakujem pekne, Denisa