Ako ste sa vy odvážili vyznať človeku city? Ako ste v sebe našli tú odvahu? Ja sa o to už pokúšam tak rok, stále myslím na bývaleho priateľa , ked sa mi ozve tak som celá bez seba, ale to , že by som mu povedala ako to cítim , asi nehrozí.. Proste neviem ako, neviem nájst tú vhodnú chvíľu, to že si len píšeme to nezlepšuje, zdá sa mi to hlúpe a detinské mu vyznávať také veci cez internet. A vlastne prečo by som mu mala tie city vyznávať ja? Cítim, že ani ja mu niesom ľahostajná a ani on sa tak celkom nevie vykoktať ale dáva tomu voľný priebeh, lenže tooo uz trvá strašne dlho a ja chcem aby sa to niekam pohlo, no zároven sa neviem.. vykoktať? Ja viem , robím z toho haloo, pritom stačí len pár slov. Ale ach !! Ako si k tomu dodať odvahu:) Ja som uprimny človek vo všetkom ale toto ! Toto je proste vec v ktorej som ako pat a mat :D a žiaden alkohol, opitá s ním hovorit už nechcem :D :D .. Ako ste to zvládli vy :)
Odvaha v Láske?
ja mam ten isty problem :/ ale musis presne zistit z coho prameni ten strach a povedat si , ze nemas co stratit ;)lebo naozaj nemas možes len ziskat. Len ta odvaha je svina :D
Aha, bývalý priateľ. TO už fungovať nebude. Ja by som sa na to vysral.
Preco cez internet by si mala vyznavat lasku, ved z oci do oci, dajte si stretko niekde v sukromi a medzi styrmi ocami mu vyznaj nie cez pismenka, to je take neosobne.
povedz mu, po com s nim tuzis ... ako o nom snivas ... on to urcite spravne pochopi ... podla toho ako to citi on ...
napis mu pekny list niekedy sa lepsie vypisat ako do oci vediet povedat
Fhuu,ja som na tom takto isto ... :(
Presne takto!!