Dobry den, vopred sa ospravedlnujem za dost absurdnu temu, ale zacinam byt zufala. Na zaciatku marca sa na mna este byvaly priatel dvakrat vyejakuloval, pricom sme obaja mali na sebe spodne pradlo a ja aj dzinsy. O tyzden na to ma zacali boliet prsia a trvalo to 2-3 mesiace, co sa mi predtym este nikdy nestalo. Mestruaciu som mala pravidelnu, naposledy 10. juna, ale pocula som, ze niektore zeny ju mavaju aj do piateho mesiaca. Kedze ma vsak prsia stale boleli a nevedela som sa zbavit pocitu, ze som mozno tehotna, urobila som si test, ktory bol negativny, ale predtym som vypila vela vody, mohlo to teda ovplyvnit vysledok? V posledne dni som si vsimla, ze sa mi zvacsilo brucho aj prsia a mam aj pichanie v podbrusku ako pri menstruacii. Som v zahranici a ku gynekologovi nemam moznost ist, som uz z toho zufala. Myslite si, ze si to vsetko naozaj iba namyslam, alebo je sanca, ze by som mohla byt tehotna, aj ked sa mi tomu nechce verit.
Prosim, poradte mi niekto, kto uz bol v podobnej situacii. Dakujem.
Tehotenstvo a menstruacia
Ahoj Diana.. Takže bolestivé prsia môžeš mať v čase ovulácie, plodných dní alebo pred začiatkom menštruácie. Určite to neprikladaj k možnému tehotenstvu, pretože to je iba druhotný príznak, ktorý nemusí mať každá žena. Ďalej nemáš byť z čoho tehotná, keďže z toho,čo si sem napísala nemáš ako otehotnieť, bránilo vám v tom spodné prádlo a rifle. Naozaj spermie nie sú také šikovné, aby sa cez kus oblečenia dostali :-) nie sú supermani... Baby test určite neovplyvnila voda, ktorú si predtým vypila. Tieto príznaky môžeš prikladať skôr ku ovulačným príznakom ako k tehotenským. Môže sa stať, že žena má menštruáciu aj počas tehotenstva, ale je to veľmi zriedkavé a väčšinou je to iba niekoľko dňové špinenie alebo veľmi slabá menštruácia, ktorá sa nedá ani porovnať s obvyklou.. Tak žiadny stres, nenič si zbytočne nervy s takýmito vecami a užívaj si život. Veľa šťastia :-)
Ja viem, ze je to velmi nelogicke, ale neviem si vysvetlit tu bolest prs a akurat vtedy. A tiez to, ze sa mi v poslednom case tak zvacsilo brucho...
a tehotná chceš byť z toho, ak sa na teba 2x urobil a mali ste obaja oblečené rifle a spodné prádlo a stalo sa to v marci a test bol negatívny? ak otehotnieš, tak sa ti pogratulujem, lebo je to totáln nemožné