Ahojte chcem sa spytat, prečo mam žlty pot? Keď sa spotim mam pazuchy žlte, dezodoranty nepouživam. Ďakujem
Žlty pot
no uz len kyselina mocova by farbila moc na zlto...
zaujimave ze ja som ju mala trikrat tak vysoku a nikdy som take priznaky nemala...
no aj mam taky problem potím sa mam malu dcerku a dá mi zabrať nalietam sa dosť aj pri varení sa potím aj ked peciem chleba na celiakiju
Vendina , funkciu ladvin moze skontrolovat len lekar, tak isto zvysene pecenove enzymy v krvi ti napovedia, ze mas problem s pecenou.
Na znizenie mnozstva kyseliny mocovej v tele je nizkopurinova dieta a hodne pit, pripadne alkalizacia, co odvedie kyselinu mocovu cez moc, normalne, na regeneraciu poskodenej a zamorenej pecene je dobre absolvovat aspon 3 tyzdne protokolu dr Berksona a samozrejme brat cely zivot extra mikrovlakniny
Ahojte, žiadne doplnky vyživy nepouživam. Skôr myslim, že to bude ta kyselina močova, lebo občas mam aj limec žlty. To znamena, že mi dobre nefunguje pečeň a neodvadza kyselinu močovu, alebo obličky?
ak je ten pot len mierne zlty je to normalne, pot obsahuje mocovinu a ta ako moc aj pot zafarbuje na zlto.
Zlty pot je napr aj z vacsich davok karotenoidov alebo curcuminoidov.
Ahoj, nič okrem toho agresívneho potu.
Ahoj, nemas zltacku ?
Zltacka sposobuje zazltnutie oci, zubov a vyluk zltych potov