Žlty pot

ni-ka

no uz len kyselina mocova by farbila moc na zlto...
zaujimave ze ja som ju mala trikrat tak vysoku a nikdy som take priznaky nemala...

durisova

no aj mam taky problem potím sa mam malu dcerku a dá mi zabrať nalietam sa dosť aj pri varení sa potím aj ked peciem chleba na celiakiju

Ivka 1

Vendina mate dostatočný pitný režim ? Je možné,že z nedostatočného príjmu tekutín mate silnejšie koncentrovaný pot. Záleží aj od toho, kedy sa potíte viac. Bolo by potrebné vedieť viac o Vašom stravovaní. Veľmi dôležitá je aj farba moču.

RNG

Vendina , funkciu ladvin moze skontrolovat len lekar, tak isto zvysene pecenove enzymy v krvi ti napovedia, ze mas problem s pecenou.
Na znizenie mnozstva kyseliny mocovej v tele je nizkopurinova dieta a hodne pit, pripadne alkalizacia, co odvedie kyselinu mocovu cez moc, normalne, na regeneraciu poskodenej a zamorenej pecene je dobre absolvovat aspon 3 tyzdne protokolu dr Berksona a samozrejme brat cely zivot extra mikrovlakniny

Vendina

Ahojte, žiadne doplnky vyživy nepouživam. Skôr myslim, že to bude ta kyselina močova, lebo občas mam aj limec žlty. To znamena, že mi dobre nefunguje pečeň a neodvadza kyselinu močovu, alebo obličky?

Ivka 1

Ak kupujete Beta karoten v lekarni (obchode) , možete sa potiť na žlto aj z neho. Pripadne je to možné ak konzumujete väčšie množstvo mrkvy . Z toho by však bola žltá aj pokožka.