Ake zvuky vydavate pri sexe/prstovani?

Príspevok v téme: Ake zvuky vydavate pri sexe/prstovani?
slovakgirl

Chcela by som sa opýtať,ake zvuky vydavate ked vás partner prstuje poprípade pri sexe? Mne sa zatiaľ Priatel len hral s prsiami,lizal bradavky a zatiaľ len cez gatky mi suchal vaginu. Nevedela som aké zvuky mám vydávať..bolo mi trápne vzdychat ale aj zas byť úplne ticho. Aké zvuky vydavate vy?
Ďakujem

wreck

byt ticho je velmi velmi zle pre partnera. podla stupnujucej alebo klesajucej intenzity vzdychov sa partner vie velmi dobre orientovat - ci to robi spravne, ci triafa spravne body na tvojom tele spravnym tlakom, atd. rovnako ich moze pouzit na oddialenie tvojho orgazmu, napriklad ked ta chce maximalne vydrazdit, ale zastavi to tesne pred tvojou exploziou, zvolni, a postupne ta zase rozpaluje. po viacnasobnom oddialeni je orgazmus spravidla vyrazne silnejsi. na to ale este mate cas.

takze citit sa pri tom hlupo je nezmysel a je to aj znakom toho, ze partnerovi dostatocne nedoverujes. rovnako je nezmysel vzdychy predstierat. casto ide len o hlbsie a rychlejsie dychanie, nez na ake sme bezne zvyknuti. nemusi byt vobec hlasne. ma byt jednoducho prirodzene - ak chces silno vydychnut, urob to. je mozne, ze sa postupne zapoja aj hlasivky.

ak si "nevedela ake zvuky mas vydavat", tak to drazdenie asi nebolo dost intenzivne na to, aby ta vydrazdilo az ku vzdychom. do vzdychov sa nemas ani najmenej nutit. maju prist same, ani nevies ako.

vzdychy spolu s ostatnymi prejavmi, ktore su typicke pre rozrabanu zenu (vlnenie telom, zatinanie a napinanie svalov, rosenie pokozky...) su velmi dolezitym orientacnym bodom pre jej partnera, ktory ked sa nauci jej telo 'citat' a pocuvat dokaze partnerku doviest k vysinam, o ktorych ani netusila.