Mnohopočetný myelom

dedkovo

Myelom mi lieci onkolog uz treti rok tzv. udrziavacou liecbou za 5200 eur mesacne ambulatne a takto bude aj 10 rokov. No ale to je malo, lebo som unaveny ako kon stale. Takze pouzivam doplnkovu metodu liecby vlastnym telom a sice znizenim kmitoctu mozgu z 20 na 14 a menej. Je to stav ako ked sa prebudite a ste malatny. Ako to dosiahnut, no meditovanim t.j. silnym meditovanim. Ja si hovorim boh1 boh2 do 5 a dviham si to pomyselne dohora a dolava. Potom to iste dole pomyselne. Po 15 minutach som mierne opity a nic ma netrapi a citim sa blazene.

Jaja15

Saskia00 - rakovina nie je infekčné ochorenie....Nemôžeš ju dostať ako vírus alebo baktériu...U každého z nás sa vytvárajú nové bunky. Občas sa stane že nová bunka je poškodená. Imunita človeka je naprogramovaná tak, že tieto bunky rozozná a zničí ich...Problém nastáva ak je imunita oslabená a prehliadne takúto bunku a táto sa začne nekontrolovane deliť(aj so svojim poškodením)a rovnako dcérske bunky sa poškodené delia ďalej....Imunita sa ich snaží zlikvidovať, ale čím je ich viac, tým je to ťažšie......Rakovina nie je ochorenie ktoré vznikne zo dňa na deň, trvá to niekoľko mesiacov až rokov... Toto je veľmi zjednodušený a laicky popísaný vznik nádoru....Rovnako ako pri všetkých chorobách záleží od zdravotného stavu, od imunity a aj od psychiky človeka....pri určitých nádoroch sa zistila genetická preddispozícia, čo znamená ak mal niekto z rodiny napr.rakovinu prsníka, môžeš mať preddispozíciu toto ochorenie získať, vtedy sa tam robia testy na genetickú preddispozíciu.....Je to popísané veľmi zjednodušene a laicky, ale pre teba je podstatné že nejde o nákazlivé ochorenie...

dedkovo

Rakovina zije aj zo zlej psychiky pacienta. Pred pol rokom som sa plazil pred manzelkou a prosil som ju aby ma nenechavala doma a ona na 4 hodiny utecie prec-mam myelom a liecia mna. Teraz sa smejem, ze ako som mohol tak hlboko klesnut vo svojej psychike-vysvetlim preco. Dna 4.09.2016 som na zastavke kopol nechtiac do ihlana na zastavke a strasne som sa zranil na nohach - krvacal som jak na bojisku-5 dievcat ma osetrovalo-doma som to obviazal a dobre. No lenze o tyzden ma zacali rany boliet a som siel na traumatologiu do Ruzinovskej nemocnice kde som cakal 5 hodin a som si sahol na dno svojich psychickych sil. Ako som si pomohol-zacal som si pred ocami pomyselne robit stale dva protibezne kruznice a zacal som meditovat aby som sa ukludnil-mam 26 takych viet a opakujem si kazdu denne 3, 4x. No a dostal som sa do stavu opitosti a bolo mi jedno kedy ma zoberu-tie kruznice su na cvicenie pravej hemisfery mozgovej aby sa nastartovala. No a odtedy takto meditujem kazdy den a psychiku mam vybornu-mazelku posielam von. Neverite tomu a ani ja som tomu nechcel verit ale funguje to. Skratka tymto sposobom si znizim kmitanie mozgu z 20 na 14 kmitov za sekundu co je alfa hladina a tam depresie nefunguju lebo to je stav ako ked sa rano prebudite. aleluja a ste taki omameny-Silvova metoda.

dedkovo

Niekto chcel vediet moj email a tu je: vozar.jan@gmail.com.
No ale ja uz si vyberam bieleho ponika na nebesach aby som mohol vozit na nebeskych lukach a obdivovat nebeske vily v krasnych bielych dlhych satach jak sa nahanaju po nebeskych lukach a smeju sa stale. Panbozko ma pozval do nebicka o 2 roky keby som tu nemohol vydrzat. No co uz.

dedkovo

Mam 71 rokov a mam Myelom a citim sa ako zdravy no a podstupujem tzv. udrziavaciu liecku rok a pol. Zo zaciatku som padal stale na hubu a nevladal som nic od vedlajsich ucinkov Revlimidu 21 tabliet mesacne za 5000 eur. Ale vyzrel som na to. Co robim-beriem denne 4 multivitaminy a 50 x cvicim 6 tibetanov-6ty tibetan presuva energiu z panve do hrude a ide o antisexualny cvik a robia to mnisi v Tibete ktori 10 rokov nevidia zenu. Ma sa robit 3x ale ja to robim 50x. Dalej pouzivam nahrievanie vonkajsej strany kolena 300x a citim energiu jak 20 rocny-v noci ale nespim od cipernosti. Posledny problem co riesim je arogancia manzelky po 49 rokoch manzelstva lebo pre nu som clovek z leprou a preto denne meditujem 1 aj 2 hodky stalym opakovanim 26 kladnych viet aby som sa psychicky nezrutil-rakovina totiz zije aj zo zlej psychiky. Ma to obrovsky ucinok-nic ma netrapi. Onkolog hovori ze mam velmi dobre vysledky-snazim sa denne hodit 2 hodky-mazelka utecie rano prec na 4 hodky-chodim aj do kostola lebo zatko mi to doporucil-vsetci ma totiz beru za agresora rakovinoveho ale psychologicka to poprela po mojom vysetreni, Ale co citam na internete tak mnohi maju take problemy ako ja. No a prezitie je od 4 do 10 rokov pokial sa nevyvinu nejake nove lieky. Teraz beriem aj cesnakovy sirup a je silnejsi 10x nez penicilin tak dufam ze mi zvysi imunitu len strasne to smrdi.

soriso0306

Dobry den, mojej starej mame diagnostikovali MM. Ma prosim Vas niekto skusenost s touto chorobou u starsieho pacienta? Aka bola liecba? Ako ju znasal? Dakujem pekne.