Čo to so mnou je?

Príspevok v téme: Čo to so mnou je?
Sigoth

Povie mi niekto čo sa to so mnou deje? Ani neviem ako to poriadne pomenovať, tak sa to pokúsim aspoň popísať. Ako keby som vôbec necítil potrebu mat vzťah / niekoho milovať alebo niečo podobne, dokonca ani po tom sexe netužím. Napríklad v práci chlapi často obzerajú mladé ženy a komentujú ich spôsobom "joj tu by som prášil a pod."... nuž a tu si len poviem je celkom pekná a nič viac žiadne iné emócie proste nič, dokonca sa mi to ich správanie už hnusí a príde až prízemné ako keby sa pozerali na kus mäsa. Nechcem tým povedať že sa mi nepáčia ženy to určite nie. Už ani neviem čo im mam odpovedať keď sa ma pýtajú prečo si sám? Je pravda že som ešte nemal žiadny vzťah, ale nejak mi to nechýba, hoci viem že prichádzam o niečo pekné...

vanix

Neviem..mne to pride smutne ako normalne, ako tu niektori pisu. Jasne, ze su aj taki..ale podla mna musia byt hrozne osameli..ale ked im to nevadi..ked raz zistis co je to laska, tak sa to cele zmeni. Podla mna.

Istym sposobom je mozno dobre, ze ti vztahy ani sex nechybaju, nemusis sa trapit kvoli niekomu inemu ked to nevychadza akoby si chcel...ale na druhu stranu je to cosi krasne.

Pokial si s tym spokojny, tak to neries a co hovoria kolegovia si nevsimaj..

1111...

rieka03 ty si riadne mimo :D je to proste asexual a samotar, on nehlada cosi hlbsie lebo on nehlada vobec nic, ludi nepotrebuje a nezaujimaju ho. len mu vadi ked ostatni ho povazuju urcitym sposobom za cudaka ze nikoho nema, to je cela jeho motivacia :D

Carny

A koľko máš rokov keď si este nemal vážny vzťah? Spýtala by som sa aj odkiaľ si lebo muža, ktorý vidí vo vzťahu viac než fyzicky kontakt je dnes zriedkavosťou nájsť...

Priateľka bude šťastná žena...

Rieka03

tiez si myslim ze sa nemas za co hanbit , a slova ako tu by som prasil a podobne to je nechutne. proste si jeden z minima ktorý si pod vztahom predstavuje asi nieco hlbsie a nejde mu priamarne o jedno ... vies sa ovladat a tak.

Nina.

Nie je s tebou nič. Podľa mňa si práveže jeden z minima mužov, ktorí sa vedia na ženy pozerať aj inak ako na kus mäsa a to sa cení! Tvoja budúca priateľka bude mať šťastie, že stretla práve teba :)
Nikam sa neponáhľaj, ak sa necítiš na vzťah. Vieš ako sa hovorí - na dobré sa dlho čaká :D
A možno je to len o tom, že vzťah vnímaš inak ako to v skutočnosti je. Len neviem nájsť zrovna tie správne slová na opísanie toho, čo tým myslím :D
Pokiaľ tebe samému neprekáža, že si bez vzťahu tak nie je dôvod sa tým trápiť. Ono to v správny čas príde :)