dobrý deň, venujem sa modelingu už 2 roky, teraz mám 19, nikdy som problémy s postavou ani stravou nemala. no v poslednej dobe mi z toho šibe,pribrala som 3 kilá a trápi ma to, viem že to je možno tým že ešte rastiem a vyvíjam sa..mám celiakiu, intoleranciu laktózy, veľa cestujem a viem si ustrážiť čo papám. pred týždňom som sa vrátila z pobytu v Číne, po troch mesiacoch. Teraz mi je jedno domáce slovenské strašne vzácne, od rána do večera sa prežieram,potom mi je zle, potom mám výčitky, potom sa prejem znovu..už som bezradná:( navšťevujem aj psychologičku, aj si s ňou posielam maily denne, no nejako mi nevie pomôcť..nechcem skončiť ako anorektička alebo bulimička, poraďte mi rposím, ako si mám riadiť stravu, ako mám predísť tým záchvatom prejedania.
Ďakujem veľmi pekne :)
Prejedanie, výčitky, modeling, začarovaný kruh
Ahoj.. Síce niesom modelka, no mám rovnaký problém ako ty.. Tiež mám 19 rokov a dosť často sa prejedám...myslím, že zabrániť sa tomu dá tak, že si nebudeš odopierať to čo ti chutí.. Mala by si sa snažiť dostať konzumáciu svojich obľúbených jedál pod kontrolu namiesto vyhýbania sa im. Ja som vyskúšala už všetko ver mi. Teraz sa snažím jesť pať krát denne a všetko okrem sladkostí a bielej múky. Sladkosti sa snažím nahrádzať ovocím, pretože sladkosti a sladké pečivo sú spúšťačom mojho prejedania sa. A hlavne pokús sa niečo robiť aby si nemyslela na jedlo.. Nejakú činnosť čo ťa baví ..v lete je veľa možností.. Športuj, hýb sa, skáč na švihadle .. To je jedno len niečo rob.. A pi veľa vody!! To je asi najlepšia rada akú ti možem dať.. Držím palce ;-)