Zdravim, na podpore pošty robia len cez týždeň a toto potrebujem dosť súrne, tak k veci. Minuly týždeň som zaplatil poukažku na učet (do slovenskej sporitelne) na pošte všetko sedelo kontroloval som to viac krát po zaplateni som śiell domov, keď som zistil doma že som stratil ustrižok vracal som sa po tej istejj trase ale ten ustrižok som nenašiel. Môže si dať niekto vystornovať ten usttrižok a tak sa obohatiť? Kontroluju nejako tie tety na pošte občiansky či sedí s menom na tom ustrižku? Ďakujem
Stratil som ustrižok zo šeku na učet
Naco storno? Ten ustrizok ti netreba, ja som to vzdy vyhodil hned dokosa. Je to sice doklad o zaplateni, ale na tej poste tiez nie su hlupaci a kto raz peniaze dostal nemoze povedat ze nie. A odporucam robit prevody z uctu na ucet miesto handrkovania sa cez postu.
Nevie niekto?
No, tuto platbu som už robil aj predtým a tiež to trvalo dlhšie cca ten týždeň. Peniaze posielam do celkom serioznej firmy. A stratil som to hneď cestou z pošty ako som sa vracal tak že ak by to bolo možne by to vystornoval niekto.
Ako to myslíš že to storno nieje možné? Tak že ak sa nebude zhodovať ten občiansky s ustrižkom?
Storno nie je možné.
Problém by mohol nastať,keby sa príjemna ozval, že mu platba do sporiteľne neprišla s dokazovaním úhrady platby.
minuly tyzden? ved tie peniaze by si uz mal mat na ucte davno pripisane tak ani nie je co vracat