Dobry den. Velmi pekne Vas prosim o radu ohladom straty pamati. Presla som uz vselijakymi vysetreniami a nemozu mi zistit co mi je. Robili mi CT, MRI a EEG. Vsetky vysledky su negativne. Trva mi to uz od 17.februara a stale cim dalej tym horsie. Zo zaciatku sa mi len marilo, potom som stracala kratkodobu pamat a teraz aj dlhodobu pamat. Nedokazem si zapamatat ani jeden rozhovor, na predchadzajuci den si nemozem vobec spomenut :-(. Citim akooby mi aj trosku v usiach sustalo. Velmi ma to trapi. Neviem co mam robit. Teraz som zacala pit tabletky Pirabene a Lecitin.
Strata pamate
Ziadne ine priznaky okrem tej pamate? V traveni, vylucovani, psychike?
Pirabene si si naordinovala sama?
a co nejaky extremny stres, ci sok v poslednej dobe?
spis dobre? nemas vypadky dychania v noci?
Mam 27 rokov a som pracujuca. Denne spavam cca 8 h. Myslim, ze sa zdravo stravujem, vela ovocia, zeleniny, pitny rezim - voda, kava 1 x denne. Lieky neberiem ziadne, iba vitamin Lecitin a zaxala som brat Pirabene.
ako sa stravujes? kolko mas rokov? co robis cez den (praca, skola, ine)? aky mas spankovy rezim? beries nejake lieky?
Nie asi nekontrolovali. Ja si vobec nepamatam uz dnejsny den... velmi sa trapim...:-(
Nie asi nekontrolovali. Ja si vobec nepamatam uz dnejsny den... velmi sa trapim...:-(
Kontrolovali ti aj hladinu d3, b 12 a pod?
RNG, prosim Vas vedeli by ste mi aj Vy poradit?