Zdravim...Vcera som mal s doktorom vaznu debatu. Chce ma dat do nemocnice za ucelom nastvavenia inych liekov. Bojim sa...Nechcem tam velmi ist..hlavne kvoli rodine aby na mna neukazovali prstom že som blazon. Tvrdil ze uz nic silnejsie mi dat nemoze.. Aj ked ja si myslim ze moze ale asi sa boji...Teraz beriem Paretin, Sulpirid a Depakine. Nezabera to...A beriem to uz dlhodobo..Co mam robit? Alebo mam zmenit lekara? Ono nejako fungujem aj ked nic moc..Su horsie pripady ktore patria do nemocnice.
Mam sa dat hospitalizovat?
V podstate jedine co mi zabera su navykove benzodiazepiny..a tie sa dlhodobo zial nedaju brat.
z depakine som nepribral...ono ja taky viac pri sebe som bol uz pred zacatim liecby na psychiatrii..uvidim este ako sa rozhodnem s tou hospitalizaciou..ale asi sa tomu nevyhnem nakolko som sa minule pokusil o samovrazdu...
Veru i mne sa to stalo, pribral som od zaciatku o vyse 20kg ale potom som znacnu cast dokazal zhodit. A je to casta reakcia na mnohe psychiatricke lieky. Treba sa vela pohybovat a najlepsie pravidelne zatazovo cvicit. Regeneracia z fyzickej unavy i tak dobre posobi i na psychiku ...
Že čím silnejšie, tým lepšie? Divné...
Ja som z toho depakine dost pribral. Nestalo sa to aj tebe?
urcite chod ja som tak bola a velmi mi to pomohlo a nikto namna neukazoval prstom v dnesnej dobe je to normalne kazdy druhy clovek ma psychicke problemy,oddychnes si nacerpas nove skusenosti a skor sa ztoho dostanes,...mne sa moje prihody vracaju tak po roku dvoch ,prvykrat ked som sa liecila doma tak mi trvalo rok kym som sa ako tak pozbierala ,a ked som isla 2x do nemocnice mesiac dva a bola som ztoho vonku....keby mam opat ist do situacie ci ist bo neist istotne idem lebo viem ze mi to len pomoze...a takisto su tam ludia ktori neodsudzuju ale velmi si navzajom pomahaju lebo vedia pochopit to co sa deje tebe lebo sa im deje nieco podobne....
Hm, medzi nemocnicou a ambulantnou liecbou na psychiatrii az taky velky rozdiel nie je. Blazon si tak, ci tak. S tym sa zmier. Ale pobyt v nemocnici Ti da nove skusenosti. A mozno sa stane zazrak a konecne Ti normalne nastavia spravne lieky ... Ved i ja som bol 2x ...