Bolesti klbov, polyartritida..

Príspevok v téme: Bolesti klbov, polyartritida..
mathes77

Dobry den,
mam 23 rokov, od mala hravam sutazne futbal a pred pol rokom mi diagnostikovali polyartritidu. Lieky absolutne nezaberaju, nemozem chodit do prace kvoli bolestiam a uz som zufaly. Chcel som sa spytat ci to nemozem mat z urazu kolena co sa mi stal pri futbale. Opakovane punkcie z kolena(krv + voda), urcite ho mam poskodene nejak, keby si ho dam operovat tak by mi to pomohlo myslite? Uz skusam hocico, lieky vsetky som vysadil nakolko mi nicili pecen a vobec nezaberali. Vyliecil sa z toho niekto nejakymi doplnkami alebo nejak podobne? Lekarom uz neverim.

mathes77

bol som s tym u mojej reumatologicky, ako prve mi zistili bakerovu cystu o velkosti 120 x 12mm. Takze zajtra mi idu robit punkciu a idu mi to opichat. Poslu mi to na rozbor ci to mam z poskodeneho kolena alebo zo zapalu(z tej polyartritidy) a potom sa uvidi. Snad ma tie klby uz prestanu tak boliet lebo metotrexat do seba nechcem davat ked som si precital co to je za humus.

ni-ka

ako ti radi Helus-treba si dat urobit magneticku rezonanciu a podla toho sa uvidi kde je v kolene problem, resp.ake casti su poskodene...podla vysledku sa uvidi, ak bude treba urobia ti artroskopiu...v kazdom pripade by som necakala lebo cim dlhsie vahas, tym viac sa ti koleno poskodi, potom sa dlhsie hoji a dlhsie sa rehabilituje...aj ja mam reumatologicke ochorenie a tiez mam posahane koleno takze ti radim podla seba :-)
drzim palce nech sa das doporiadku :-)

Helus

treba ist za ortopedom,a na magneticku rezonaniu,a podla mna bude treba artroskopia,ale nie som lekar.Mam reumatoidnu artritidu,amam za sebou aj artroskopiu,a cakam na vymenu klbu.Ale ty si to daj urychlene do poriadku,lebo cas hra proti tebe.