Zdravim,
budem velmi rad, ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit, popripade sa rad podeli so svojimi skusenostami. V prvom rade Vam chcem podakovat ak tento "roman" precitate az dokonca. Este na uvod by som Vas rad upozornil. ze peniaze v tomto pripade nehraju ziadnu rolu.
Som aktivny, neprofesionalny sportovec. Naplno sa venujem futbalu a konretne o tom bude cela tato tema. Rekreacne hravam bedminton, tennis, 1/2 maratony, posilujem a mimo toho kazdy sport, ktory mam sancu si zahrat. Momentalne mam 18 rokov, uz 4 mesiace. Presne nabuduci rok skoncim skolu a mam v plane odist do Anglicka. Je dobre spomenut, ze nikdy som nehral vyssiu sutaz ako 5. ligu. Avsak v 15 rokoch som mal moznost hrat 1 ligu, zial zranenie ma na rok vyradilo z hry. A konecne prejdem k pointe.
V sucastnosti je konkurencia vo futbale enormna. Je velmi tazke sa presadit a nie vzdy to je o talente. Dostal som viac menej "avizo" ze by som mohol dostat sancu hrat Northen Premier League v Anglicku. Rozohodol som sa ze aj napriek mojmu pomerne "staremu" veku a v podstate ziadnymi skusenostami sa pokusim dostat medzi hracov vyssej urovne. Vobec nemam na mysli najvyssie sutaze, mojim snom je hrat 3-4 anglicku ligu. Mam presne rok aj 2 mesiace na pripravu. Potreboval by som poradit ohladom, stravovania a vyzivovych doplnkov. Moj organizmus chcem vystavit max. zatazeniu, ktore si mozem dovolit. 2-fazove treningy, 5x v tyzdni. Co sa tyka pomocok na trenovanie a konkretne cviky, o to vsetko som sa uz postaral. Podla toho co som cital, (ako amater)by bolo premna vhodne zvysit pocet cervenych krviniek. S cim mam velky problem, potrebujem rano vstat a okamzite dostat prijem energie. Doteraz som pouzival susene slivky, popripade monosacharidy. Co sa tyka bielkovin, proteinov, zelatiny, vitaminu C alebo Magnesia atd. , velmi rad si necham poradit. Na internete som cital ze pre sportovca je dolezita kyselina listova. Za kazdu radu budem vdacny,
Adam