Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to uprimne?

Príspevok v téme: Je to uprimne?
veronika_321

Stretavam sa s chlapcom mesiac, je to skvele. no ja odchadzam na 3 mesiace do Rakuska a on sa zacal spravat zvlastne... zo zaciatku chodil neustale za mnou,stretavali sme sa 3-4krat do tyzdna, volaval mi, hovoril mi ako mu je so mnou skvelo, boli sme stale v kontakte, planoval so mnou buducnost po nasom odluceni,(nemyslim tym rodinu, deti Hehe ) Ako sa moj odchod blizi zmenil spravanie, v kontakte sme stale, neustale mi vola, no akoby sa vyhybal stretnutiu... cele dva tyzdne mi vravi ake to bude tazke ked budem prec, ze konecne nasiel niekoho a aj tak ho opustim... len hacik je v tom ze on mi zavola, spyta sa ma co robim vecer, ze by sme niekam mohli skocit, dohodneme sa na niecom a on sa neozve...zavola na druhy den ze sa mu nedalo a ze ho to strasne mrzi, kazdy nas plan na niecom stroskota a takto sa to opakuje posledne dva tyzdne dookola, za 2tyzdne sme boli spolu raz a to aj tak 1/5 planovaneho casu a za tu dobu mi povedal asi 10krat o tom , ze mu idem odist...a na konci som este nieco nadhodila tak zvaznel a hned ma stopol, ze on o tom uz asi nemoze pocut, ze zmenme temu .v ten isty den ma mal este vyzdvihnut , no klasika nic...len sms ze to bude prenho hrozne tazke ked odidem a ze sa mu nedalo..je taketo spravanie normalne? clovek by mal vtedy co najviac casu travit s tym druhym nie? vyzera to akoby ma zavadzal

Agnes989

Bud rada, vidis, ze je to podivny clovek, nevydrzi ani 3 mesiace odlucenia, co by ta s nim cakalo vo vztahu ked sa takto sprava.

veronika_321

@tobino666 nie vsetky zeny su stetky :D... a riesim to preto, lebo mi na tom cloveku zalezi a chcela som sa s nim poriadne rozlucit, no on mi to nedozicil...zaujimali ma nazory, to je vsetko

veronika_321

zatial sme si nechali otvoreny vztah ...ze uvidime, co sa bude diat potom, predsalen ta pauza bude dlhsia ako sa pozname..nemyslim, ze keby sa bal, by sa takto spraval