Tuzba po vztahu

Príspevok v téme: Tuzba po vztahu
drom

V skratke.31 rokov neschopny si najst vztah ani dostat babu do postele.Nejake skusenosti mam ale to bolo uz davno a prakticky bez citu a o nicom.Normalny plnohodnotny vztah som este nemal a velmi po nom tuzim.A to nehovorim o tom ze som v jednom kuse nadrzany ze by som to najradsej robil v kuse. Ale samozrejme mi chyba normalne uprimne objatie,pekne sa s niekym pravidelne porozpravat a vobec mat niekoho pri sebe nech ma tento zivot nejaky zmysel.Vzdy som bol skor introvert a hanbliby a este som vyzeral na svoj vek mladsie.Do spolocnosti chodievam mam aj par kamaratok ale vsetky su dlhodobo vo vztahoch a aj ked sa premozem niekde nejaku oslovit bud aj ona niekoho ma alebo nie som jej na tolko sympaticky ze by so mnou chcela mat nieco viac. Mam pracu aj ked ledva vyzijem do dalsej vyplaty aj nejake zaluby ale vsetko ma prestava bavit a nic nema zmysel.Som zufaly,smutny ,nahnevany a nestastny a mam strach ze zostanem sam.

drom

Ahoj za posledný polrok 4 ktoré som poznal a poznám dlhšie a viac ako mesiac určite. O jednu sa snažím asi tretí ale zatiaľ sme iba kamaráti.Oslovenia cudzích niekde v bare na diskotéke či inom lokály nepočítam pretože to skončí hneď v zárodku.

parketa5

a kolko si ich uz oslovil co neskor dali najavo ze nemaju zaujem? a ako dlho si sa ten ich zaujem snazil v priemere ziskat?