V skratke.31 rokov neschopny si najst vztah ani dostat babu do postele.Nejake skusenosti mam ale to bolo uz davno a prakticky bez citu a o nicom.Normalny plnohodnotny vztah som este nemal a velmi po nom tuzim.A to nehovorim o tom ze som v jednom kuse nadrzany ze by som to najradsej robil v kuse. Ale samozrejme mi chyba normalne uprimne objatie,pekne sa s niekym pravidelne porozpravat a vobec mat niekoho pri sebe nech ma tento zivot nejaky zmysel.Vzdy som bol skor introvert a hanbliby a este som vyzeral na svoj vek mladsie.Do spolocnosti chodievam mam aj par kamaratok ale vsetky su dlhodobo vo vztahoch a aj ked sa premozem niekde nejaku oslovit bud aj ona niekoho ma alebo nie som jej na tolko sympaticky ze by so mnou chcela mat nieco viac. Mam pracu aj ked ledva vyzijem do dalsej vyplaty aj nejake zaluby ale vsetko ma prestava bavit a nic nema zmysel.Som zufaly,smutny ,nahnevany a nestastny a mam strach ze zostanem sam.
Tuzba po vztahu
B to napisal/a presne :D
skratka posobis skor ako poserutka nez chlap, ktory je priebojny a vie sa presadit.
To su proste jednoduche pravidla prirody - je logicke ze ziadnu zenu nebude pritahovat zakriknuty a utiahnuty chlap.
Naber trochu gule a vsetko sa zmeni.
"Najradsej by som sa pre druheho rozdal a co z toho mam."
Toto z teba chlapa rozhodne nerobi...
Keď chceš zbaliť nejakú ženu, musíš sa zmeniť.Musíš sa min. aspoň raz za týždeň opiť, aspoň raz za dva týždne nafajčiť alebo nadrogovať, musíš viac používať vulgarizmy a mať peniaze na účte.Skrátka musíš byť "zlý" a bohatý...U žien musíš vyvolať pocit strachu a nie byť nudný debilko :D
Hej a tie fyzicne naroky uved lebo ked som si s jednym pisala a stretli sme sa tak sme boli obaja zaskoceni a padlo to. Tiez sa mi zda ze je lepsie to uviest najavo co sa ti paci a co nie.
Ja som natom rovnako az nato ze ty mas aspon kamosky a mas s kym von ist. Ake mas zaluby a tiez by som chcela vediet odkial si?
dromka, ja si myslím, že to sa nedá tak povedať. Poznám nie málo chlapov, čo sa zaľúbili do odlišných žien. Samozrejme, že chlap potrebuje byť fyzicky k tej žene priťahovaný, ale neznamená to, že má len jeden typ. Nedá sa oddeliť fyzická časť od toho zvyšku ako šarm, charakter, sebavedomie, vyžarovanie... Všetko spolu vytvára príťažlivosť.
Ahoj, tiez hladam a nedari sa. Odkial si? Nemusis pisat mesto, staci len kraj. A ake by mala fyzicke predpoklady mat tvoja buduca mozna partnerka? Len mi netvrd ze natom nezalezi. Lebo ako vidim u mnohych zalezi a dost. Aspon priblizne. Vyska, proporcie, vlasy....
drom, problém je, že ak chce človek zdravý a šťastný vzťah, tak by doňho mal vstúpiť už ako šťastný človek. Teda niekto kto je zodpovedný za svoje šťastie, spokojnosť... Ísť do vzťahu s tým, že dúfam, že ten druhý ma urobí šťastným prináša problémy, lebo ideme do vzťahu s úlohou pre toho druhého, máme očakávania a robíme ho zodpovedným za naše šťastie.
Rozumiem, že je tvoja túžba vo vzťahu už silná, ale zodpovednosť za tvoje šťastie je v tvojich rukách a mal by si si zrejme nájsť spôsob ako sa k nemu dopracovať aj bez ženy.
To je taký ideál. Samozrejme, že je kopa vzťahov, kde to tak nie je. No často aj tak končia.
Teda aspoň z tvojho príspevku mám pocit, že vyslovene potrebuješ priateľku.
A nasilu sa to nedá. Proste využívaj čas ktorý máš pre svoje veci, pre priateľov, rodinu, hobby, prácu, relax, možno si nejak zvýšiť kvalifikáciu a podobne. Proste ten čas je cenný a aj keď možno práve nie je podľa tvojich predstáv tak stále môže byť krásny.
Neviem to je rozne podla prilezitosti a to v bare je myslene celkovo niekde vonku v spolocnosti.Par krat som to skusal aj skusam cez zoznamky ale vzdy som bol pre danu malo karierne uspesny a solventny co ma dost sklamalo.Bavil som sa o tomto s jednou o ktorej priazen som sa uchadzal a vraj som prilis tichy a az moc dobry. Neozieram sa,nefajcim,nefetujem,nehram automaty,neohovaram,neitrigujem.Najradsej by som sa pre druheho rozdal a co z toho mam.