chystam sa prvy krat na gyndu no neviem kam. napiste pls ake mate skusenosti tu v Ke. odporucte mi niejaku doktorku. ku muzovi by som nesla. treba sa prvy krat objednat? telefonicky? alebo staci prist? dakujem vopred
GYNEKOLOGICKA v Kosiciach
Ahoj, ja chodim ku gynekologicke na Zbrojnickej 8. Mozes pozriet www.gynekologicka.sk. Neobjednava sa tam, len tam prides. Doktorka je mila, nevykecava sa zbytocne, riesi to, co potrebujes. Idu striktne podla poradia, takze sa nemusis bat, ze ta niekto predbehne v poradi. Da sa aj objednat, ale za priplatok tusim 100 Sk. Ja sa nikdy neobjednavam, len tak chodim. Sestricka ma pri prvom stretnuti dost odpudila, lebo vyzera prisna, ale zistila som casom, ze je velka srandacka. Takze ja som velmi spokojna. Mozem kludne odporucit. Jedina nevyhoda, dost dlho treba cakat. Ale to asi vsade, lebo vysetrenie velmi neurychlis. Z rana, cca okolo 8 nie je dobre chodit, lebo to vsetko ludia na krv a ti maju prednost. Ja zvyknem chodit okolo 11 a vtedy som zhruba 5. v poradi. Ale ked ides prvykrat na vysetrenie, asi budu chciet brat krv, takze vtedy je lepsie zrana. Otvaraju uz o pol siedmej, takze by mozno stalo za to, ist tak skoro. Neviem, este som o takom case nebola. Ale ako vravim, o osmej vacsinou natresk.