Citrónová diéta

Príspevok v téme: Citrónová diéta
Memka

Čaute ľudkovia !
Do leta ostáva už len pár dní a mne s nimi aj prebytočné kilá, ktorých sa chcem zbaviť. Nie je to veľa len asi tak 3kg. Na internete ma zaujala citrónová diéta www.akademiakrasy.sk s ktorou by to možno aj šlo ... A, preto sa chcem obrátiť na vás a opýtať sa, či s ňou má niekto skúsenosti a ak áno aké ? Schudli ste ? Koľko ? po prípade kľudne komentujte čo si o nej myslíte a ak máte iný typ na dobrú diétu tak sem s ním, veľmi ma potešíte :)

Fleur-de-lis

pozrela som si to. No neviem. Mne to príde trocha ako blbosť. Jednak čo z toho, že schudneš za týždeň 3 kilá a potom ich hneď priberieš keď začneš jesť normálne. Akurát si môžeš zblbnúť metabolizmus.
Ak chceš tak si daj detox, ale to trvá tak mesiac a potom by sa človek nemal vrátiť k predošlému stravovaniu, ale k zdravšej verzii.
Keď chceš natrvalo schudnúť tie tri kilá, tak proste začni viac piť, kľudne aj tú citrónovú vodu na raňajky a potom jedlo až keď si hladná.
Vyhýbaj sa sladeným vodám, džúsom, sladkostiam, vyprážaným jedlám, lepku a mliečnym výrobkom a jedz viac čoho? No viac zeleniny a ovocia ;) Orieškov a semienok. Čím menej spracovaných potravín tým lepšie.