Je to psychika alebo niečo iné?

Príspevok v téme: Je to psychika alebo niečo iné?
ambrozia66

Prosím o radu, možno niekto podobné zažil. Liečim sa na depresiu, užívam serlift a spitomin,priznám sa, že nie pravidelne užívam tie lieky, tiež na tlak beriem indap.V sobotu som išla spať, bola som v kľude, nič ma nerozrušilo, normálne som zaspala, lenže po pol hodine som sa zobudila a začala som pociťovať akési teplo v nohách. Vstala som a to už som začala pociťovať v nohách akési kŕče, ktoré mi začali prechádzať do celého tela a nakoniec ma pochytila triaška ale vnútorná. Na vonok nebolo na mne nič vidieť. No a nakoniec prišla dosť silná úzkosť a silné búšenie srdca, ktoré neprešli ani po užití lieku na tlak Indap a na vnútorné ukľudnenie som užila Spitomin. Myslela som, že to po liekoch prejde, ale neprešlo, tak nad ránom som išla na pohotovosť, kde mi robili EKG, ktoré bolo v poriadku, len tlak aj tep mali vysoké hodnoty. Dali mi na tlak iný liek ako mám doma a pichli mi injekciu Apaurin a po nejakom čase som sa ukľudnila. To by bolo asi všetko. Ďakujem za každú odpoveď.

Araminolo

Asi mas panickú poruchu...vitaj v klube...tie lieky su slabe na paniku...vymen za paretin a spitomin vyhod do kosa ten ti nepomoze..na uzkost si pytaj nieco ine...

ambrozia66

Tak neviem, čo si mám o tých mojich kŕčoch myslieť. Či sú vyvolané liekmi serliftom a spitominom alebo by sa mohlo jednať o tetaniu. Aj po užití týchto liekov mávam triašku, kŕče a tiež mávam slabosť v nohách, že nevládzem ani chodiť. Poradí niekto?

Araminolo

Ten Spitomin je blbost..Ja som ho mal a nikdy viac..ked som ho bral prezival som peklo a ked som ho vysadil..bolo mi lepsie