Uzkosť a strach

Príspevok v téme: Uzkosť a strach
ahoj000

Ahoj,neviem kde zacat,ale asi zacnem najprv tym ze mam neustale uskosti a stach z nicoho nic,uz nemozem zit.je mi zle ,trpim socialnou fobiou a kompulzivno obsesivnou poruchou a nejem ziadne tabletky,na socialnu fobiu som uzivala cipralex ale visadila som ho ,lebo som si povedala ze chcem normalne zit,ale to bola asi chyba teraz mam viac fobii a je my horsie,je to taky pocit beznadeje ,strachu,zlosti,neda sa to opisat a co je este horsie moj partner my vobec nepomaha este my to stazuje,sa my stale cuduje co som taka a ja mu stale rozpravam ze ma to velmi mrzi ale ja proste nemozem byt ina,viem a uvedomujem si to ..a to je horsie ze ti co trpia tou kompulzivno o.poruchou maju vyzsie IQ a v mojom pripade to je pravda,niekedy proste viem viac a lepsie riesit situacie a akokeby som predvidala a najhorsie je na tom to ze musim robyt to co nechcem..je to strasneee,naozaj neviem ci niekto existuje taky co trpi ako ja ,ale ja uz nevladzem,nemamsa na nikoho obratit aby my pomohol,som ako v zacarovanom kruhu ,ani s ludmi nemozem rozpravat,nemam kamaratov,a este v dnesnej dobe aky su ludia tak my je velmi zlee..keby to naozaj niekto mal tak ako ja tak vie o com hovorim..radsej sediet vo vezeni ako takto mat vezenie vo vlastnom tele..ludia prosim poradte ,pomozte ..neviem co mam robyt,niekedy mam chut to nejak ukoncit to trapenie..:(

Uzkostliva

Ahoj Ahoj000 ja mavam tiež uzkost a strach, brala som 10 rokov seroxat. Nebol zly, aspoň som sa vyspala. Mne sa to prejavuje tak že sa nemožem najest, nejasnym videnim z, točenim hlavy, a trasenim celeho tela. Neviem odkial si, ale ja som začala chodit homeopatičke do Nitry a ta mi dava na to lieky. Lieky som vysadila.Skus aj ty niečo take.

anafranil

Cipralex som mal aj ja, ale ten nie je na OCD. Aj keď psychiatri tvrdia, že je. Aj v príbalovom letáku sa píše, že je na OCD, Ale nie je tomu tak. Naozaj účinné antidepresíva na OCD sú: klomipramin, anafranil, zoloft, luvox, paxil a prozac. Neboj, Ahoj000, nie si v tom sama.. Ale ak Ti môžem poradiť, pekne choď k doktorovi a povedz mu pravdu. Počítam, že on o tej OCD nevie. Ťažko sa to človeku priznáva, že? :-)

Boltonka

ahoj,ja som na tom nápodobne nedávno som vysadila lieky bola som na tom dobre len výborná doktorka mi dala antibiotika na chorobu kde bolo vedlajsie ucinky uzkost a strach tak sa mi to vsetko vrátilo a nechcem ist spat na lieky a cakam co bude,bola som uplne v pohode a dnes uzkosti v spolocnosti.čakám či sa to upraví.....ale chodím na terapie tie mi pomáhajú ale bez liekov či to bude fungovať .to že to tvoj priatel nechápe tak to je normálne málo ludí to vie pochopit ked to neprežili....na to že by si si niečo urobila tak na to sa vykasli to ti aj tak nepomože hovorím z vlastnej skúsenosti skúsila som a potom som si uvedomila aká je to blbosť,tie obsesie som mala tiež ale to už nemám mala som to krátkodobo...s tým sa určite dá niečo robiť jednoducho treba psychologa ale DOBRÉHO NAOZAJ inak to nemá význam ...

ahoj000

lulu,casto ma bolieva hlava,ale to asi preto lebo mam tetaniu..a niekedy my byva slabo na odpadnutie,bolesti brucha hlavne..

Lulu2011

mas aj nejake fyzick prejavy? mna pri uzkosti najviac trapi to, ze je mi fyzicky zle, teraz v tom teple sa bojim chodim von, ci so mnou nesekne